reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
ale jazda ten plecaczek!!!!!!!!!!!!!! i mam rozumiec,ze robicie to bez niczyjej pomocy? chyle czola :))))

U mnie dwa razy mi A wrzucil mloda, a raz sama to zrobilam i wyszlo nawet nawet. Ale i tak Kilolek rzadzi :(

ja polozylam na kanapie 2 poduszki, na to chuste, na wierzch mlodego, a potem sie nad nim nachyliłam plecami, naciągnęlam i dopiero się nachyliłam do przodu z mlodym juz na plecach

a pytanko mam? Macie może jakąś fotkę hybrydy?
Znam teorię tego wytworu ale nigdy nie widziałam

Dziewczyny chyle czoło wziełam dzisiaj lalke i probowalam ja na plecach zawiazac i tragednia, jak juz sie nauczylam ja tak jakos posadzic to poleglam na wiazaniu nog. Powinno sie przykrys chusta dół podkolanowy dziecka, ale mi to nie wychodzi i potem to to skrzyzowac pod pupa i jakos mi to wyszlo chyba za blisko stopek lalki. No i na koniec lalka wylafdowala na ziemi :no::no::no:
Siodełko wyszlo podobnie jak plecaczek bo nie wiem co z druga noga zrobic, a 2x wyszlo na lalce calkiem calkiem zobaczymy co pawelek na to powie, albo wy:
hihihi zdjecia kiepskie bo sama robilam jedna reka
100_5536 [50%]..jpg100_5533 [50%]..jpg

Podziwiam Wasze wytwory :) Ja uskuteczniam kazdego dnia kieszonkę po prostu i już jestem zadowolona z efektu. Mały szybko się irytuje więc dziś dam mu pozyc i jutro poćwiczę coś z instrukcji LL. A może Wy polecicie mi jakieś fajne , proste wiązaanie?

Cześć !
Czytam i czytam i z podziwu wyjśc nie potrafię. Już się za plecaczki bierzecie...
Ja nadal podszkalam się w kieszonce.Małymi kroczkami myslę ,że wkońcu nauczę się każdego wiązania.
Zrezygnowałam z wózka teraz króluje chusta zreszta młdy czuje się lepiej w niej niz w wóżku

reklama
Powalczylam i wyszlo cos takiego;-) Oczywiscie bez szkod sie nie obylo-mam tak ohaftowany kark przez Joasie ze tylko prysznic mnie uratuje:-D

TADAM:

DSC06284..jpgDSC06286..jpgDSC06283..jpgDSC06288..jpg

Do góry