reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

fajnie się dziewczyny prezentujecie w tych chustach:-) to rozumiem takie małe spotkanie klubu kangura:-) a etna gdzie??
IZABK jak już się pojawisz na forum to mam prośbę zawiąż niunie w plecaczek i zrób zdjęcie ogona i napisz jaki rozmiar chusty z góry thx:-) a zdjęcie na nk masz pierwsza klasa:-):-)
No widzisz chociaz ktos sie o mnie martwi, zapomnialy o mnie takie kolezanki
Etna gdzieś ostatnio zniknęła:) ODEZWIJ SIĘ !!!!!! :p
no co wy na czacie sie pojawiam hihihi i znikam
jako samotna matka padam z sil, a maly potrzebuje teraz wiecej uwagi, ale daje rade

reklama
Etna ja nie zapomnialam o Tobie! nie moglabym :no::-D

Za nami pierwszy PLECACZEK :-):-):-) ale zdjec nie zamieszcze... wyszlo tragicznie :zawstydzona/y: dopiero na fotkach to zobaczylam :zawstydzona/y: Jutro zaczne cwiczyc dalej :tak:

Pozyczona wiec nie ma sie co chwalic a plecak wyszedl mi gorzej niz wczoraj :D

Dziunka podziwiam za proby, nie poddawaj sie dasz rade, a my czekamy na zdjecie plecaka jak sie uda :) U mnie jakis kryzys chustowy :p jakos nie mam natchnienaia na chuste nie wiem czemu, maly ciagle spi, albo chce chodzic tzn jak spi to spi i nie musze go nosic, a jak zasnie mi w chuscie i go sciagam to sie budzi i jest nerwowy, a tak sobie smacznie spi i nie wiem moze to pozniej minie

A co mi tam, pokaże Wam fotki , tylko nie komentowac, bo to tragedia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D:-D:-D najgorzej to wrzucic mloda na plecy - ale A narazie to robi.

DSC06263..jpgDSC06272..jpg

Moze jakis trudny plecak robie? hmmm, Kilolek wiesz moze jakie sa sposoby? Masz jakies linki? Bo ja tylko dostalam od Izy filmik z instrukcja ale tylko do tego plecaka.

A co mi tam, pokaże Wam fotki , tylko nie komentowac, bo to tragedia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D:-D:-D najgorzej to wrzucic mloda na plecy - ale A narazie to robi.

Zobacz załącznik 223153Zobacz załącznik 223154

Moze jakis trudny plecak robie? hmmm, Kilolek wiesz moze jakie sa sposoby? Masz jakies linki? Bo ja tylko dostalam od Izy filmik z instrukcja ale tylko do tego plecaka.
na pierwsze j wygląda bardo fajnie :-D myslę, ze jesteś niedaleko od celu..
Linków nie mam żadnych ale poszukam (a patrzyłas na chustoforum???) za to mam instrukcję od Nati ;-) poproszę brata wieczorem żeby mi skan zrobil jesli będzie w domu to ci pokażę a jak nie to jakoś może zdjęcie zrobię tej instrukcji. Tylko ona dla mnei nei do końca jasna jest, bo to co robicie z Izą u Nati w instrukcji nazywa się "kangurek z tyłu" a "plecaczek" troche wyglądem przypomina kieszonkę tylko na plecach - najpierw idzie poziomy panel pod pachą do przodu a potem wraca na plecy w dwóch połach... więc nie wiem zdezorientowana jestem :baffled:
aaa u nati jest taka propozycja, ze kłdziesz chustę na fotelu, na to dziecko tak na półleżaco, siadasz nachylasz się plecami do niego, zawiązujesz i dopiero wstajesz i dociagasz.... moze warto spróbować? Ja jutro popróbuję.

A więc mam swoją Grecję!!!
Rozpakowąlam i szok :szok: pierwsze skojarzenie PRLowsta kapa mojej prababci :szok: drugie zaslony w PKP ale naprawde z bliska strasznie podobne. Podoba mi się ale w skojarzeniu z tą babcina kapą jakos traci na uroku. Dalej wiąże się bardzo łatwo, faktycznie, dociagam jednym palcem a nie jak lnianą całą garścią ale chyba opowieści o "samowiązaniu" sa mocno przesadzone. docyc gruga ale jednoczesnie delikatna. Rzadko tkana więc juz się niteczki poprzesuwały po pierwszym uzyciu. Trochę mi sie nie podoba, ze po kazżdym użyciu będę musiala ją "naprawiać" ale zobaczymy po praniu. I najbardziej zaskakujące - moja 5 metrowa chsta ma 6 metrów :szok: ogony sięgaja mi do kostek, muszę się dodatkowo obwiązywac w pasie. Poczekam, aż sie wprawię w większości wiązań i ciachnę ją kawałek. Kilka fotek. na końcu moj szaro-bury stosik
a Michaś od razu nową szmatkę polubił. Ucieszył się bardzo jak go wsadzilam, po czym walnął śmierdzące kupsko i wziął się za ssanie nabytku

Załączniki

• DSC00616..jpg
    DSC00616..jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC00615..jpg
    DSC00615..jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00617..jpg
    DSC00617..jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00624..jpg
    DSC00624..jpg
    19 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Przy okazji mój 2x
może być?

aha bardzo przepraszam za jakość zdjęć. Nie wiem czemu wzięłam telefon zamiast aparatu:baffled: z wrażenie chyba

Załączniki

• DSC00622..jpg
    DSC00622..jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC00623..jpg
    DSC00623..jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC00619..jpg
    DSC00619..jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 36
Do góry