reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

Dzieki :-) Braciszek sie mi udal :-D jakby mi jeszcze siostre sprawili to wogole byloby super :-D:-D:-D

A tu ja z Martolinka w akcji :-D
DSC06253..jpgDSC06255..jpgDSC06254..jpg

reklama
Dziunka super!!!!

Dziewczyny, mam prosbę... Dopiero teraz zdecydowalam sie na kupno chusty ale powiedzcie jakiej firmy i na co mam patzrec bo ja nie mam zielonego pojęcia co jest ważne a nie chce też przeszukiwać calego wątku... Będę Wam bardzo wdzięczna...
oj to trudo powiedzieć...
musisz się określić przede wszystkim co ci się podooba - czy pasiaki, czy gładkie, czy wzorzyste, a może żakardowe...
jakie kolory by cię interesowąły
jak często będziesz nosić
ile możesz przeznaczyć kasy
czy uważasz, że na jednej poprzestaniesz czy tez planujesz na lato kupić coś cieńszego, a na jesień/zimę grubszego...
mniej więcej rozmiar
jak się okreslisz to moze wszystkie coś wymyslimy razem

popatrz sobie w tym sklepie tu są róznych firm, różne rodzaje (oczywiście nie wszystkie) ale może coś Ci wpadnie w oko. Kupić lepiej od producenta, z jego strony, bo taniej
Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci

Dziewczyny kupiłam grecję! ale nie ma się co cieszyć niestety, bo kupiłam ją w zesżlym tygodniu. Kasę dostałam od męża pisałam Wam wcześniej a konto wszelkich tegorocznych okazji. Ale nie o tym... no wiec, kupiłam, zapłaciłam, a dziś dopiero dostałam maila, ze wybrany kolor im się skończył! nosz.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:powinno być w aukcji! mało tego, ze w tym kolorze mają tylko większą i że mogę dopłacić...niby ok ale... w zeszłym tygodniu pytalam czy mają taką większą, bo ja bym większą wolała a oni, ze nie mają i mieć nie będą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za ..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: poczekam do jutra na odpowiedz i zarządam zwrotu kasy, bo zapłaciłam za priorytet a tu prawie tydzień i chusty nie ma. Poza tym nie mam kasy by tak szastać i kupować cś co mi sięnie bardzo podoba.

Dziunka super!!!!

musisz się określić przede wszystkim co ci się podooba - czy pasiaki, czy gładkie, czy wzorzyste, a może żakardowe...
czy uważasz, że na jednej poprzestaniesz czy tez planujesz na lato kupić coś cieńszego, a na jesień/zimę grubszego...
mniej więcej rozmiar
:-) pomożemy :-)
Dziewczyny kupiłam grecję! ale nie ma się co cieszyć niestety, bo kupiłam ją w zesżlym tygodniu. Kasę dostałam od męża pisałam Wam wcześniej a konto wszelkich tegorocznych okazji. Ale nie o tym... no wiec, kupiłam, zapłaciłam, a dziś dopiero dostałam maila, ze wybrany kolor im się skończył! nosz.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:powinno być w aukcji! mało tego, ze w tym kolorze mają tylko większą i że mogę dopłacić...niby ok ale... w zeszłym tygodniu pytalam czy mają taką większą, bo ja bym większą wolała a oni, ze nie mają i mieć nie będą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za ..... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: poczekam do jutra na odpowiedz i zarządam zwrotu kasy, bo zapłaciłam za priorytet a tu prawie tydzień i chusty nie ma. Poza tym nie mam kasy by tak szastać i kupować cś co mi sięnie bardzo podoba.
biedaczku a właśnie miałam was z dziunką pytać gdzie te wasze chusty??

Dziunka super!!!!

mniej więcej rozmiar

popatrz sobie w tym sklepie tu są róznych firm, różne rodzaje (oczywiście nie wszystkie) ale może coś Ci wpadnie w oko. Kupić lepiej od producenta, z jego strony, bo taniej

biedulko :-( az mi glupio ze nie kupilam z Toba wtedy :-:)zawstydzona/y:

:-) pomożemy :-)

biedaczku a właśnie miałam was z dziunką pytać gdzie te wasze chusty??

Nie zamowilysmy bo okazalo sie ze nie moge na razie wydac pieniedzy na nowa chuste :-(

Dzieki :-) Braciszek sie mi udal :-D jakby mi jeszcze siostre sprawili to wogole byloby super :-D:-D:-D

A tu ja z Martolinka w akcji :-D
Zobacz załącznik 222655Zobacz załącznik 222656Zobacz załącznik 222657
fajnie się dziewczyny prezentujecie w tych chustach:-) to rozumiem takie małe spotkanie klubu kangura:-) a etna gdzie??
IZABK jak już się pojawisz na forum to mam prośbę zawiąż niunie w plecaczek i zrób zdjęcie ogona i napisz jaki rozmiar chusty z góry thx:-) a zdjęcie na nk masz pierwsza klasa:-):-)

biedulko :-( az mi glupio ze nie kupilam z Toba wtedy :-:)zawstydzona/y:

Nie zamowilysmy bo okazalo sie ze nie moge na razie wydac pieniedzy na nowa chuste :-(
oj daj spokój! Przeciez to nie Twoja wina! ewidentnie coś kręcą!
Nie jest powiedziane, że tamta traksakcja doszłaby do skutku. Ja chciałam teraz kupic jak najszybciej, bo kasa szybko topnieje i zaraz znów zacznie brakować a ja głupia jak zwykle oddam swoje zaskórniaki na wydatki domowe i znów nic nie będę miała :sorry2:
A Ty co teraz zamierzasz? Umyslilaś coś?

oj daj spokój! Przeciez to nie Twoja wina! ewidentnie coś kręcą!
Nie jest powiedziane, że tamta traksakcja doszłaby do skutku. Ja chciałam teraz kupic jak najszybciej, bo kasa szybko topnieje i zaraz znów zacznie brakować a ja głupia jak zwykle oddam swoje zaskórniaki na wydatki domowe i znów nic nie będę miała :sorry2:
A Ty co teraz zamierzasz? Umyslilaś coś?

Ech, nie. Bez komentarza normalnie :-D:-D:-D

Dziunka super!!!!

mniej więcej rozmiar

.

Kurcze, nie wiedzialam, ze to tyle rodzajów jest... Muszę w takim razie liznąć tematu na internecie aby wiedzieć o co Was pytac...

muszę zwrocić honor nati, bo dziś dostałam info, że nie będę musiał dopłacać za większy rozmiar, bo ich wina :-)
teraz pozostaje czekać na przesyłkę, ciekawe kiedy dojdzie...:dry:

reklama
Do góry