reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

może prosto do Nati? a jak ona odpisze że na allegro to wtedy...

Kiragold a Ty wiesz, że z wiązanej można kołyskę uwiązać? Tak byś mogła swoją paróweczkę nosić. Ja jak tylko podzyskam kompa to będę próbowąła wszelkie poziome wiązania. Widziałem, ze Nati ma takie jakich nie ma na you-tube no może o gdzieś są ale ja nie umiem znaleąć dlatego na razie wstrzymuję się z tą kółkową.
Zeby można było gdzieś tu na mejścu dostać te kółka to nawet z prześcieradła bym tą kółkową zrobiła. Tak sobie pomyślałam,z e moze podobne bym dostałą w sklepie z dodatkami karwieckiemi, może jako ajkieś kółka do zasłon czy coś w tym stylu??? może by się sprawdziło... musze się przejść do takiego sklepu.

Ale gdzies czytalam, ze te kolka musza byc bardzo mocne i to nie sa takie tam zwykle. Ale nie wiem nic wiecej, tak mi tylko wpadlo w oko o tym...bo ja tam sie w kolkowa nie zglebiam zbytnio.

Ale nie wiem czemu myslalam ze na plecach mozna nosic tylko dziecko siedzace:eek:Otoz nie! Mozna juz noworodka :sorry: a ja czekam jak ta glupia az mi dziecko podrosnie. I teraz wsciekla jestem bo nawet tkanej nie mam :wściekła/y:

reklama
Dziewczyny, trzymajcie mnie bo jak tak dalej pojdzie to trafie do wariatkowa, no, albo pod most :eek::-D

No i ubzduralam sobie kange...a wszystko przez glupi dostep do galerii chustoforum:crazy:
ale ci zazdroszcze :zawstydzona/y: trzeba chyba 100 postów napisać żeby mieć dostęp do galerii :zawstydzona/y: a że ja się nie wypowiadam to nic nie zobaczę:zawstydzona/y:
kilolek w sklepie z zasłonami i firankami metalowe kupisz napewno a one są mocne

ale ci zazdroszcze :zawstydzona/y: trzeba chyba 100 postów napisać żeby mieć dostęp do galerii :zawstydzona/y: a że ja się nie wypowiadam to nic nie zobaczę:zawstydzona/y:
kilolek w sklepie z zasłonami i firankami metalowe kupisz napewno a one są mocne

Dlatego ja sie wzielam i zaczelam klepac posty - oczywiscie nie bezsensownie, ale czytalam rozne watki i samo jakos tak sie chcialo odpowiadac ;-) i nawet sie nie obejrzalam a tam stowka;-) Tam przeciez sa nie tylko watki o chustach, ale i o karmieniu piersia i niepiersia, ogolnie o dzieciach itd.Oplacalo sie dla tylu pieknych zdjec :)

Dlatego ja sie wzielam i zaczelam klepac posty - oczywiscie nie bezsensownie, ale czytalam rozne watki i samo jakos tak sie chcialo odpowiadac ;-) i nawet sie nie obejrzalam a tam stowka;-) Tam przeciez sa nie tylko watki o chustach, ale i o karmieniu piersia i niepiersia, ogolnie o dzieciach itd.Oplacalo sie dla tylu pieknych zdjec :)
dziunka wyslij mi swój adres na pw
ja wiem ale mi jedno forum wystarczy ale zdjęcia bym pooglądała tych chust
a tak w ogóle to ostatnio chodzi za mną jan didkowy:( i nie umiem się zdecydować raz kupuję chustę za 400 zl a za 15 min już za 60 i tak wkółko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kupiłam.... storchenwiege vicky :zawstydzona/y::-D
to juz mam trzy w stosiku :cool: nie liczac lulu, która i tak sie sprzedała, ale liczac pentelkę, która zreszta pożycona zostala :tak:

oficjalnie stwierdzam,ze nosidelko jest do d... i moja mala tez go nie lubi. nic nie mozna w nim zrobic, chyba,ze ktos umie myc naczynia jedna reka:crazy:
mala za bardzo odstaje, jak sie przechylam to boje sie,ze wypadnie i jeszcze jak byla w nosidle to huggies przepuscil siuski na bodziaki i byla cala mokra. dobrze,ze w domu. a wsadzilam ja raptem na pol godz.
teraz bym wrzyciu tego nie kupila ,ale kupilam na poczatku ciazy bo jakas promocja byla.ciekawe,czy daloby rade odsprzedac :eek:

ja chce chuste!!!!

reklama
Ale gdzies czytalam, ze te kolka musza byc bardzo mocne i to nie sa takie tam zwykle. Ale nie wiem nic wiecej, tak mi tylko wpadlo w oko o tym...bo ja tam sie w kolkowa nie zglebiam zbytnio.

Ale nie wiem czemu myslalam ze na plecach mozna nosic tylko dziecko siedzace:eek:Otoz nie! Mozna juz noworodka :sorry: a ja czekam jak ta glupia az mi dziecko podrosnie. I teraz wsciekla jestem bo nawet tkanej nie mam :wściekła/y:
ale uż niedługo!!!!:-)

no będą na pewno tylko czy takiej wiekości? Muszą mieś 6,5cm średnicy.

kupiłam.... storchenwiege vicky :zawstydzona/y::-D
to juz mam trzy w stosiku :cool: nie liczac lulu, która i tak sie sprzedała, ale liczac pentelkę, która zreszta pożycona zostala :tak:
a miałaś już nie kupować!!!!:-) hehehe wciąga, no nie?

Do góry