reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

to z każdym nosidłem tak jest. JA zrozumiałam, ze to jeden typ a mai tai np nie. Ale ja się nie interesowałam tym zbytnio na razie.

Mnie na razie tez nie interesuja, czasem cos tam uchem czy okiem podlapie :-D nie interesuja, bo mam nadzieje nauczyc sie plecaka, choc wiem, ze to cholernie trudne :baffled:

reklama
a wydaje się łatwe!
A jak sama spróbowałam Kubę zamotać w plecaczek to mi wypadł :-) dobrze, ze robiłam to nad kanapą :-)

Dlatego mowia, ze na poczatku potrzebna jest druga osoba do pomocy.
Ja mysle ze jednak trudne jak tak czytam na chustoforum ile z tym problemow maja :baffled:

no ja teraz też wiem, ze jest trudne. Jak popatrzyłam na film instruktażowy to wydawało mi sie łatwe, a jak spróbowalam to dopiero zobaczyłam ze latwe nie jest

To nasz nowy nabytek: 100_5353 [800x600].jpg i pierwszaproba wiązania tzw. kieszonki i jak mi poszło?

P.S. same mnie namowilyscie na zakup chusty zamiast nosidelka ;-)

etna rozłóż szerzej poły żeby się przy karku krzyzowały albo ściagnij cąłkiem pod kolanka. Bo to tkana chusta prawda? Więcej nie widze, mimo, ze komputer przekręcam :-) slepa jakaś jestem.
A jaka to chusta? nati?

To nasz nowy nabytek: i pierwszaproba wiązania tzw. kieszonki i jak mi poszło?
P.S. same mni namowilyscie na zakup chusty zamiast nosidelka ;-)
bardzo łądna chusta :-)
jakoś nisko masz dziecko.. ja mam zawsze wyżej :tak:

etna bardzo ładna chusta:-)
DZIEWCZYNY A POKAŻCIE JAK WYGLĄDA TEN PLECACZEK

nasze dzieciaczki na plecaczki za małe, a chusty za elastyczne ;-)

reklama
Aga4444 to jest plecaczek...
ale do niego potrzeba jest tkana chusta i starsze dziecko...
a i plecaczków sa 2 rodzaje.

gwoli praw autorskich zdjęcie skopiowalam z ekobaby.pl

Załączniki

• plecaczek.jpg
    plecaczek.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
Do góry