reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
Iza Fruit Coctail jest cudna a mnie urzekła green peace (mam obsesję na punkcie turkusu).
ale ta green peas jest przecież zielona.. może curacao masz na myśli - ona taka niebieścieńka jest ???
obie fajne, mają paseczki :tak:
jak nie znoszę wzorków, i wszystko mam gładkie, a zróżnicowanie formy co najwyżej fakturą materiału akceptuje, tak chusta w paseczki mnie urzekła.. no magia jakaś

to jest początek baaardzo brzydkiego wyrazu który chciałam użyć ;-)
ale jakiego?? nie znam:-p

ale ta green peas jest przecież zielona.. może curacao masz na myśli - ona taka niebieścieńka jest ???
obie fajne, mają paseczki :tak:
jak nie znoszę wzorków, i wszystko mam gładkie, a zróżnicowanie formy co najwyżej fakturą materiału akceptuje, tak chusta w paseczki mnie urzekła.. no magia jakaś

No tak najbardziej turusowa to jest Turkish delight ale w tym kolorze jest moja elastyczna, ta Green Peas to ma taki kolor jaki mają sole miedzi (ach ta dusza chemika) mój Mutsy jest tym kolorze i też go lubię :tak:

No tak najbardziej turusowa to jest Turkish delight ale w tym kolorze jest moja elastyczna, ta Green Peas to ma taki kolor jaki mają sole miedzi (ach ta dusza chemika) mój Mutsy jest tym kolorze i też go lubię :tak:
jak sole miedzi, hihi :-D czyli jak dachy kościołów? :-) dawałaś zdjęcie wóżeczka na wóżeczkowym? kiedy? daj linka?

ale jakiego?? nie znam:-p
no i bardzo dobrze! to znak, ze jestes grzeczną dziewczynką :tak::-D

Jeny, dziewczyny... swego czasu trochę malowałam i niby kolory to ja mam obcykane ale sole miedzi mnie przerosły :szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a tak sobie myslę, ze by mi turkus do stosika pasowal!
Chciałam nati żakardową ciemna zieleń ale teraz ten turkus do mnie przemawia...

oto pojazd juniora trochę ciemno wiec kolor lekko przekłamany jest.

Załączniki

• IMG_0304 modified.jpg
    IMG_0304 modified.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 26
oto pojazd juniora trochę ciemno wiec kolor lekko przekłamany jest.

podobny kolor do mojego :-D ale on wcale mi nie wygląda na ten green peas, bo tamten est ciemnzielony :szok: i tak tu gadać o kolorach ...

Załączniki

• IMG_3961.jpg
    IMG_3961.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
reklama
Jesli chodzi o waleczek. Pytalam sie teraz na spotkaniu Klubu Kangura to mi powiedziano ze jesli elastyczna jest podociagana to waleczka nie trzeba - glowka sama sie trzyma. I faktycznie jak sie zamotalam w kieszonke to tak bylo. I tez Kasiulla tak jak Ty wiazalam sie z elastycznej ale panel powinien byc na zewnatrz. Myslalam ze dobrze sie motam ale pozniej poczulam drastyczna roznice.

Czyli ja na pasiaku Nati chyba skoncze.
A masz jakies doswiadczenie z LennyLamb bambusowa? Bo jeszcze na ta napalona jestem :-p
Jesli chodzi o chuste elastyczna to ja jedna bym wałeczek robiła .Bez różnicy jest jaka jest to chusta czy elastyczna czy nie .
Istotne ejst to że kark nie trzyma główki i trzeba mu pomóc :)Najlepiej właśnie taką bazą na niego czyli kawałkiem szmatki .

Dlaczego również w elastykach ?
Bo chcąc dobrze dociągnąc dziecko przy karczku możesz tak dociągnąc że będzie krawędz się wzynała w szyjkę maluszka .Poza tym nie zabezpieczy jej tak jak zrobi to wałeczek .

Nie chce dyskutować tutaj o tym kto ma racje .Pisze z własnego doświadczenia bo troche już nosze;) i jako doradca noszenia po Trageschule w Dreznie .

wracając do Lenny Lamb .To pasiaki są super .Naprawde fajne chusty mieciutkie .Te jednokolorowe troche nie wyszły wg. mnie jeszcze im .
ale za to pasiaki sa fajne :)
cena bardzo przystepna jak na rynek polski :)

Do góry