reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

Izo zobacz u Bushido w sklepie .Ania ma taniej te kurtki Suses Kinder .
www.pieluszkoland.pl

mam taką i faktycznie jest rewelacyjna. Dużym plusem ejst to że jest wielosezonowa i starcza do 3-4 letniego dziecka na plecy .
Plusem jest tez to ze mozes chodzić w niej bez dziecka i nie wyglądasz jak wór na kartofle;) wszystko dopasowane .
Materiał bardzo dobrego gatunku .Kurta bardzo ciepła.

nie znalazłam - pod suses kinder ma tylko trzy polary... może ja szukać nie umiem? :baffled:
fajnie że się w naszym wątku pojawiasz :-)

a ja już prawie wiem, jaką chce chustę :-D babylonia - albo pineapple, albo fruit coctail :tak: tylko nie wiem, któa piękniejsza :-p Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
jedna na stronie 3 a druga na 7 ... co radzicie?

reklama
nie znalazłam - pod suses kinder ma tylko trzy polary... może ja szukać nie umiem? :baffled:
fajnie że się w naszym wątku pojawiasz :-)

dziękuję :zawstydzona/y:

a kurtek faktycznie nie ma już :szok:
kilka dni temu jeszcze było kilka po 540 zł ,ale pewnie z atakiem zimy znikneły .
Wiem że Petisu ma 2 sztuki tych ukraińskih chyba jeszcze .Fajne sa tylko bez odpinanego panela. Zobacz w watku Zamawiamy rosyjskie kurtki Koala!-DOTARŁY! - Strona 44 - Chustoforum
:)

albo zostaje szukać uzywanych :)

dziękuję :zawstydzona/y:

a kurtek faktycznie nie ma już :szok:
kilka dni temu jeszcze było kilka po 540 zł ,ale pewnie z atakiem zimy znikneły .
Wiem że Petisu ma 2 sztuki tych ukraińskih chyba jeszcze .Fajne sa tylko bez odpinanego panela. Zobacz w watku Zamawiamy rosyjskie kurtki Koala!-DOTARŁY! - Strona 44 - Chustoforum
:)

albo zostaje szukać uzywanych :)

ha! jak już wiem o suses kinder, to żadna inna do mnie nie przemówi, chyba że jesczze lepsza :szok::-D
ale dzieki ze fundnelas mi dużą porcję śmiech z rana - tłumacz google dał czadu na tej stronce ...!!!
Na pewno widzialaś na żywo obie chusty o których pisałam wcześniej - jaką masz opinię? ;-)

Iza Fruit Coctail jest cudna a mnie urzekła green peace (mam obsesję na punkcie turkusu).

Hura !!! właśnie rozebrałam choinkę i odkurzyłąm domek z małym w chuście a więc letni wyjazd w góry coraz bardziej realny się staje :-):-):-) Technika małych kroczkow w oswajaniu juniora z chustą jest OK!!!

Iza Fruit Coctail jest cudna a mnie urzekła green peace (mam obsesję na punkcie turkusu).

Hura !!! właśnie rozebrałam choinkę i odkurzyłąm domek z małym w chuście a więc letni wyjazd w góry coraz bardziej realny się staje :-):-):-) Technika małych kroczkow w oswajaniu juniora z chustą jest OK!!!
:-) mogł pomagać mamusi, hehe

Ladybird - wierze, że chusta będzie ok - teraz to tylko kwestia wybrania koloru :tak: dzięi za linka!
obie mi się bardzo podobają, ale ja się martwie czy ta fruit coctail nie jest za bardzo różowa, a z kolei pineapple czy nie za bardzo zgaszona :tak: tak to jest, jak się na podstawie zdjęć ocenia kolory :-(

Ostatnia edycja:
mam nowy postep chustowy :) probowalam roznych wiązań i dla synka mojego najbardziej pasje na kangurka
kangurek9.jpg

bo chyba na kieszonke to mu za ciasto itp
no i postep dzis... moj syn zasnal :) po doslownie 10 minutach ! a jest to dla mnie szokiem bo 1.5h temu wstal i spal ponad 2 :] wiec chyba poczul bliskosc i cieplo mamusi :) ale jestem zadowolona a juz myslalam ze na darmo kase wywalałam yh :p
IMG_0020.jpg

reklama
Obie mi się bardzo podobają, ale ja się martwie czy ta fruit coctail nie jest za bardzo różowa, a z kolei pineapple czy nie za bardzo zgaszona :tak: tak to jest, jak się na podstawie zdjęć ocenia kolory :-(
Fruit jest różowa :zawstydzona/y:....troche zgaszona ale jednak ....przewazają paski różowe .
Dla mnie pinapple jest piekniejsza i tutaj na fotach jest zgaszona .W realu cudnie sie płyszczy wręcz :tak:

pamietaj że zawsze mozesz wymienić chuste kupując w sklepie .Masz na to kilka dni :)
wiec spoko ;)

Do góry