reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
Ja widzialam same golfy z kapturami :-D
Kurtki drogie :szok: Chcialabym miec kurtke, bo szkoda nosic chuste tylko w domu.
Teraz przyszla mi taka mysl do glowy ze przeciez za 3-4 lata koniec przygody z chustowaniem i az mi sie smutno zrobilo ;-):-D No bo przeciez trzeciego dziecka sobie nie zrobie tylko po to zeby nosic je w chuscie :-D
Pentelka KURTKA, BLUZA, POLAR M dla CHUSTOMAM !!! (867991962) - Aukcje internetowe Allegro
a ja sie ciesze, ze akurat półroczniaczka bede w sezonie w chuscie na dworze nosić :tak:

IzaBK a ty na co wymieniasz swoją kieszonkę? czy kółkową? Nie pamiętam, pamiętam tylko że śliczny bezowy sztruksik...

a ja właśnie zakupiłam:
Bears with flowers (3 pieces) - NATI Sling - Baby Wrap Around Sling Carrier)
za 80zł na chustobazarze :-D:-D:-D:-D:-D ale sie cieszę!!

Super zakup! Gratuluje!

Pentelka KURTKA, BLUZA, POLAR M dla CHUSTOMAM !!! (867991962) - Aukcje internetowe Allegro
a ja sie ciesze, ze akurat półroczniaczka bede w sezonie w chuscie na dworze nosić :tak:

O, to juz wiem co kupie ;-)

A widzialyscie to:http://www.chusty.com.pl/zdjecia/bbr-1.jpg 111 zl:szok:

IzaBK a ty na co wymieniasz swoją kieszonkę? czy kółkową? Nie pamiętam, pamiętam tylko że śliczny bezowy sztruksik...

masz oko do kolorków :-D to kółkowa bebelulu. zastanawiam sie właśnie, chy tkana czy elastyczna... po tym co pisałaś - chyba elastyczna, ale próbuje znaleźć taniej niz 80 :sorry2:

ja się przeszkoliłam w elastycznych - przeczytałam wszystkie sondy i wybralam Leny Lamb jakbym miala kupowac nową ale postanowilam, ze dam sobie 2 tygodnie jak znajdę około 80zł używaną to wezmę każdą tzn gabi, polekont, leny lamb, nati a jak nowa to leny lamb. A że sie ttrafila nati... akurat najmniej mi sie podoba. Najlepsze opinie ma gabi ale ma kieszonkę na plecach dziecka i raz, ze mi się nie podoba ta kieszonka, a dwa, ze dodatkowo grzeje, a w domu to lepiej żeby jak najcięńsza była. Ponoć najgrubsza polekont a najcieńsza nati (tylko te paski! no ale trudno)

reklama
Kilolek a bylas na chustoforum na warsztatach? U mnie w Gdańsku i Gdyni beda dwa spotkania Klubu Kangura :-D Chyba sie wybiore :tak: tylko musze poszukac kogos kto ze mna pojedzie, bo samej tak glupio :sorry2:

Do góry