:-)najpierw to chyba z tydzień się nie odzywałam tylko czytałam po kolei co sie dało. Aż dostalam totalnego mętliku.
Teraz jak mam wątpliwości to zakładam wątek najczęściej w dziale "Różne chusty i nosidła" z pytaniem o coś i dziewczyny bardzo chętnie pomagają, odpowiadają i dają linki dalej albo podpowiadają gdzie szukać informacji. Chustoforum w konstrukcji jest podobne do naszego tyle, ze dużo mniejsze dlatego łatwo z wyszukiwarki się korzysta, bo na jedno hasło nie pojawia sie tysiące postów.
Teraz obczajam chustobazar, bo chce kupic cos uużywanego,ale to co mi dziewczyny proponuja to

gały mi na wierzch wychodzą. Ja nawet nie miałam pojęcia, ze są takie chusty jakiś bambusy, jedwabi, zakardyy i inne cuda. Ale właściwie to nie ich skład czy wygląd mnie szokuje tylko cena

Didamosy używane chodzą po 650 zł!!!!

A jak już kompletnie nie kumam o czym mowa to sobie podczytuję tutaj
Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
jest co nieco pogrupowane i trochę umysł rozjaśnia
Wejdź w pierwszą zakładkę "chusty" i pojawią się wszyscy producenci. Jest większosć rodzai ale nie wszystkie
tutaj też sobie pooglądałam to przynajmniej zrozumiałam o co chodzi z tymi bambusami, bo tak to za nic nie rozumiałam jak można zrobić chustę z bambusa

Chusta elastyczna - NATIBABY, chusta dla dziecka, noworodka, niemowlaka, nosidełko - chusta NATI