reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

Dziunka potrzebuje na ten weekend majowy nosidło dla Antka. Chce pozyczyc na pare dni. Bo jestem zdecydowana mt zamówic takie jak Ty :) Szkoda mi teraz kasy wywalac. Masz jakies wolne? od biedy wezme chuste :) Wozka nie zamierzam pakowac bo po bezdrozach on nie ujedzie

reklama
jeśli ktoś jeszcze szuka chusty albo nosidła - zapraszam do mojego sklepu - po starej znajomości dam fajny rabat :-D

chusty dały mi nie tylko niezwykłą bliskość z moją córką. Dały mi też zupełnie nowy pomysł na życie, to czary...

martolinka właśnie ostatnio też przeglądałam ten wątek bo kupiłam chuste i próbuje małą nosić ,ale ja kupiłam od pentelki bo szkoda mi było na markową kasy skoro nie wiem ile mi się uda ją nosić ,czy będzie chciała , na razie średnio zachwycona jest :sorry:

ja Antka od malucha nie nosiłam . Chyba dopiero jak miał 3-4 msce (?) i kupiłam od razu tkaną. Oboje załapaliśmy bakcyla i powiem szczerze , że mała też pokocha noszenie

Jak już Ci mówiłam - raczej skłaniałabym się do tych chust z lepszych firm. ALE teraz tak sobie myślę, skoro już wiecie o co kaman to na co Wam elastyk? Spokojnie mozesz młodą od urodzenia w tkaną zapakować:tak:

reklama
Do góry