GŁÓWKI NIE ZAKRYWAMY POŁAMI!!! Kiedyś tak robiono, ale dziewczyny po najnowszych kursach mówią że absolutnie nie, że to wymusza jakąś pozycję główki, przez co ogranicza dziecko, dziecku jest niewygodnie - moja zresztą przez sen potrafi kilka razy obrócić sobie główkę żeby wygodniej było. Chowaj tylko rączki, a główkę ew jak trzeba to można podtrzymać ręką.
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
o masz to ja niedouczona jestem...GŁÓWKI NIE ZAKRYWAMY POŁAMI!!! Kiedyś tak robiono, ale dziewczyny po najnowszych kursach mówią że absolutnie nie, że to wymusza jakąś pozycję główki, przez co ogranicza dziecko, dziecku jest niewygodnie - moja zresztą przez sen potrafi kilka razy obrócić sobie główkę żeby wygodniej było. Chowaj tylko rączki, a główkę ew jak trzeba to można podtrzymać ręką.
trza się będzie nieco zorientować w nowościach
kilolek
podwójna listopadowa mama
jak wyśledzisz takie ciekawostki to dawaj nam tu znać.Śledzę zawsze wątki na chustowiązaniu i tam to wyczytałam, nie pierwszy raz zresztą.
Na główkę kupiłam Misi śliczny kapelusik z szerszym rondem pod kolor chusty, ale co w ciepłe dni robicie z nóżkami i rączkami? Nie zawsze da się przejść w cieniu ;/ smaruję kremem z faktorem 50 ale czy to wystarczy?? Marika zazwyczaj chodzi w sukienkach, a przy ciepłej pogodzie oczywiście bez rajstopek
A
aga4444
Gość
jak jest ciepło to my się nie nosimy bo to męczarnia tacy upoceni...Na główkę kupiłam Misi śliczny kapelusik z szerszym rondem pod kolor chusty, ale co w ciepłe dni robicie z nóżkami i rączkami? Nie zawsze da się przejść w cieniu ;/ smaruję kremem z faktorem 50 ale czy to wystarczy?? Marika zazwyczaj chodzi w sukienkach, a przy ciepłej pogodzie oczywiście bez rajstopek
reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Podziel się: