reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
miałam ostatnio przyjemnośc poużywać 3 chusty Nati ring no i zachwyona jestem, choć nie wszystkimi trzema. Generalnie na krótkie dysttanse, po domu, do sklepu są super. Młody też zahwycony, bo on uwielbia na biodrze. Super mozna dociagnąć i sztywno dzieciazek siedzi przytulony, no luksus po prostu. Tylko na dluższa mete to mi dziekco zaczelo ciażyć i dopływ krwi do ręki odcinać, ale fakt, że nie opanowałam jeszze o końca tego zakładania, bo wciąz jakoś na szyję mi schodziło. W każdym razie kilka fotek

Załączniki

• DSC00232.jpg
    DSC00232.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 56
  • IMGP0832.jpg
    IMGP0832.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC00205.jpg
    DSC00205.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 51
taaa ale on w co bym nie wsadzila to jest zadowolony, w garnku tez mu się podobało... bez komentarza...

taaa ale on w co bym nie wsadzila to jest zadowolony, w garnku tez mu się podobało... bez komentarza...

hihi.... no to ja mam tu przypadek bardziej wymagający i marudny, ale na biodrze jej się podoba. Noszę w kółkowej z chusta.pl, nie wiem czy ona ma jakąś nazwę.
Chusta jest fajna,szybko się złamała i po kilku noszeniach jest mięciutka. Ale samo noszenie dobre tylko na chwilę po domu, albo na szybkie wyjście czy ewentualnie awaryjne niesienie na rękach ze spaceru. Na dłuższą metę trochę ciąży na tym jednym boku, no i jedna ręka jest zablokowana częściowo przez dziecko, a druga obciążona chustą więc nie można swobodnie poruszać rękami.
kolkowa.jpg

Agrafka , kilolek super chusty:tak:

Powiedzcie jak Wasze chusty "znoszą"upały? Ja ostatnio omotałam małego i spoceni bylismy okropnie wiec na razie rezygnuje...

reklama
Martolinko, ja dużo i długo Ali w tym nie noszę, max 15-20 minut na raz, tylko tyle, żeby przygotować coś w kuchni, czy podlać kwiatki :), albo wrócić ze spaceru.
Ona jeszcze kiepsko siedzi i chowam jej rączki, więc jak ją przymotuje to jest cienko ubrana, bodziak - albo bodziak i cienkie spodenki tylko i przez tych 20 minut nie zdążymy się jakoś strasznie zgrzać.

Ale to też zależy od temperatury ciała - jak mój mąż ją weźmie na ręce to jest cała mokra po 5 minutach :)

Do góry