reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

ja na razie wiążę na plecach tylko plecak prosty, bo w tym z krzyżem, czy hanti, dziecko ma strasznie duży rozkrok.. poczekam aż małej trochę urosną nogi, bo jakoś mi dziwnie jak młodą w szpagacie noszę.
w 2x też mi się rozkrok nie podoba, dlatego częściej noszę w koeszonce i ostatnio też w kangurku, choć rzadziej, bo żabka jest co prawda najbardziej idealna, ale jednak ramiona są nieco skrępowane i ciężko mi zdejmować i zakładać plecak....

reklama
a moje nosidlo to zbawienie:)maly grzeczny bardzo, wczoraj zalatwilam sprawe w urzedzie, na poczcie odstalam troszke:) i jeszcze jeden plus, panie urzedniczki przemile: o ti ti ti malenstwo;) i jakie pomocne: zapomnialam nipu swojego: to prosze zadzwonic i powiedziec, nie przychodzic;) same zalety!

Kilolek z plecow nie wypadnie , nie ma szans. Spojrz na moje fotki na zdjeciach - jak stamtad mialaby wypasc :confused: jak dobrze dociagniete, materialu duzo pod pupka, a poly na nim to nie ma co sie bac.
A my dzis bedziemy hanti cwiczyc...az sie boje :sorry2:
niby wiem, że nie wypadnie ale i tak się boję
Sama będziesz ćwiczyć?

a ja dzisiaj naprawdę bez żalu porzegnałam Zarę po prawie tygodniu testowania. Zawiodłam się bardzo mocno ale może to i lepiej, bo juz mi nie jest szkoda, ze nie moge jej mieć. Znajdę sobie jakiś nowy obiet westchnień;-):-D
a dlaczego??
a którą miałaś??
a pokaż fotki:-)
mi się strasznie zary podobają

a dlaczego??
a którą miałaś??
a pokaż fotki:-)
mi się strasznie zary podobają
mi też się bardzo podobają ae nie pokochalam jej Purple miałam zdjęcia mam beznadziejne, bo mąz robil wiec koszmar
Zara byla super póki ja motaam się spokojnie przechadzaam. Jak wzięłam sie za robienie konkretnyych rzeczy w domu, ponachyalam się pokucąłam to się strasziwie pościągalaI to nie o to chodzi, ze źle dociagnięta i jakieś uzy były tyko tak mi sie naciągnęla na ramionach, zę aż nie moglam ruszać ramionami i cąly ten material poszedł do przodu zrobila sie taka kieszeń, ze mody na półeżaco wyllądowal z nogami pod brodą Ale na spokojne spacerki, zeby się polansować to jest super. Tylko w dotyku taka mało przyjazna, w każdym razie w porównaniu z mięciutka i mięsista grecją

reklama
Ja próbuję się chustować lenny lamb, ale moja Młoda jakoś za tym nie przepada. Motam tylko z przodu na kieszonkę i 1x, ale Ala jest spokojna tylko jak z nią wyjdę na balkon - jak chodzę po domu to jęczy. Może za bardzo się przyzwyczaiła do noszenia na rękach przodem do świata...

Mam też d testowania Mei Tai ale jakoś dziwnie mi w nim. Za to wizualnie podoba mi się strasznie takie nosidło Nosidełko ergonomiczne Tuli Ergonomics - Kangurkowo - chusty, nosidła i akcesoria dla dzieci, tylko niestety ni można go potestować, a nie wiem czy mała w ogóle jakieś nosidło zaakceptuje :/

Do góry