reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

Ja próbuję się chustować lenny lamb, ale moja Młoda jakoś za tym nie przepada. Motam tylko z przodu na kieszonkę i 1x, ale Ala jest spokojna tylko jak z nią wyjdę na balkon - jak chodzę po domu to jęczy. Może za bardzo się przyzwyczaiła do noszenia na rękach przodem do świata...

Mam też d testowania Mei Tai ale jakoś dziwnie mi w nim. Za to wizualnie podoba mi się strasznie takie nosidło Nosidełko ergonomiczne Tuli Ergonomics - Kangurkowo - chusty, nosidła i akcesoria dla dzieci, tylko niestety ni można go potestować, a nie wiem czy mała w ogóle jakieś nosidło zaakceptuje :/
to potestuj jakies inne, wtedy zobaczysz cy jej w ogóle nosidło podpasuje

agrafka można je potestowac, czemu nie????? na chustoforum Ja niedługo będę je miała u siebie. Dopiero teraz zauwazylam, ze` to tuli

reklama
Testuję dziś MT, ale nie spotkało się z akceptacją jaśnieksiężniczki niestety... Szkoda bo dla mnie bardzo wygodne..

Musze jeszcze spróbować zawiązać je na plechach,ale nie mogę sobie poradzić sama z zapakowaniem Ali na plecy ;).

Pamietaj ze chodzic musisz, a nie stac w miejscu ;) Bujac sie itd. Ja to ostatnio staram sie nawet motac na dworzu co by gruba sie nie zdenerwowala ;)

:):) no chodzę chodzę, tańczę, pokazuję do lustr, gadam itd... :). Ale najpierw jest "łęłę..." a potem ryk, ledwo nadążam z rozwiązywaniem się... :D
Jak wychodzę na balkon to jest zainteresowana otoczeniem i nie jeczy, więc moe muszę wyjść na próbny krótki spacer.
Rączki muszą być schowane (tzn. w MT nie wyciągnięte ponad górne szelki) dopóki nie siedzi sama prawda?

mam! Dziunka wreszcie znalazla.. Kasiula tez luknij. O takiej osłonce mówiłam
osłonka polar ZAMOTANA.PL
jak dla mnie super rozwiązanie, bo czasami się wchodzi na chwilę do budynku i trzeba wyciagac dzieciaka z chusty i robierać albo jak chlodno się zrobi na dworze można okryć zamiast ubierać i motać od nowa. Tylko cena powalająca. ale jak już mówiłam od 3 miesięcy mam kupiony polarek. Mozę sie zbiorę wreszcie...

agrafka póki nie siedzi teoretycznie tak. Ja zawsze chowam, ale wydaje mi sie, ze Iza pisała, ze nie chowa (jeszcze zanim Gaja usiadła) ale pewna nie jestem

Ostatnia edycja:
mam! Dziunka wreszcie znalazla.. Kasiula tez luknij. O takiej osłonce mówiłam
osłonka polar ZAMOTANA.PL
jak dla mnie super rozwiązanie, bo czasami się wchodzi na chwilę do budynku i trzeba wyciagac dzieciaka z chusty i robierać albo jak chlodno się zrobi na dworze można okryć zamiast ubierać i motać od nowa. Tylko cena powalająca. ale jak już mówiłam od 3 miesięcy mam kupiony polarek. Mozę sie zbiorę wreszcie...

agrafka póki nie siedzi teoretycznie tak. Ja zawsze chowam, ale wydaje mi sie, ze Iza pisała, ze nie chowa (jeszcze zanim Gaja usiadła) ale pewna nie jestem

Super !!!! mi sie tez bardzo podoba :) i super rozwiazanie :) hjihihi

a tak apropo do kiedy nosi sie dzieci w chustach ?

reklama
Chyba od kiedy jesteś w stanie go nosic ze wzgledu na ciezar:-D czasem nawet najlepsze iwzanie nie oszuka kregosłupa , który dźwiga 30 kilogramowe dziecko:-D pewnie tez od cierpliwosci dziecka . Z czasem chyba swiat lepiej wyglada juz z własnych nózek , no i fajnie tak przed mama uciekac

Do góry