reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

czyli bez mozliwosci przymierzenia nie kupowac?

kupowac:-) zmierzyc trzeba dziecku odległosc od podkolanka do podkolanka przy odwiedzonych nóżkach. I kupujac MT zwracac uwag na szerokosc tego panela..

katrenki - nie da sie odpowiedziec, ale gdybys jakies foto dorzuiła, to co innego ;)

EDIT - nasz panel ma 30 cm, i jest na Gaję o 3 cm za szeroki. ALe i tak jej na razie w tym nie noszę, więc do lata akurat zdąży dorosnąć. No ale Gaja jest malutka, ma tylko 63 cm, więc i kości udowe ma krótkie..
IMG_6029_MT-lewa.jpg
IMG_6023_MT prawa.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Ja w temacie chust jestem ale super te wzorki!!! Pewnie Wy już się znacie na nich itd. ale ja zawsze obawiam się czy to nie szkodzi dziecku i jak cholerka go na te plecy wrzucacie???? hiihihihihihhi
Pewnie w chustach też się różne firmy specjalizują i są firmy "skrzat" i jakieś porządne. A ta firma co Kasiiula podała linka to jakas ok? Może na wypad nad morze by nam się przydała??? Tatuś by żabkę na pleckach nosił, hm?

A my dzis na spotkaniu klubu kangura w koncu wyprobowalysmy KANGĘ. Oto fotka (slabej jakosci bo niestety telefonem, zapomnialam aparatu). Zobacz załącznik 239332
Wrazenia? Dziwne :-D Zupelnie inaczej jak w plecaku. Kanga jest cieniutka (mysle ze idealna na upaly) wiec od razu balam sie ze zaraz sie podrze przy dociaganiu, lub rozedrze pod Joasia:-D Ale one sa niesamowicie mocne chyba jednak :-D Ogolnie fajnie, choc wyobrazalam to sobie troszeczke inaczej. Mala tez zbytnio zachwycona nie byla...

No kanga niestety tylko nisko. I splaszcza biust :| co dla mnie - karmiacej - nie jest wskazane. Fajne jest tylko to ze latwo przekrecic dziecko do przodu i np nakarmic i zaraz z powrotem na plecy bez odwijania chusty i ponownego dociagania.

A powiedz mi - jak robisz plecak to zawsze z wykonczeniem tybetanskim? Bo ja tak, a dzis rozmawialam z dziewczyna ktora tez nadal karmi ze sie przez to dorobila zapalenia piersi.

reklama
A mi się ta Kanga podoba. Musze spróbować...

Powiem Wam, ze ja się tego plecaczka boje. Tchórz jestem i tylko z przodu albo na biodrze. Może sie jescze przekonam. Tzn musze się przekonac, bo lada chwila nic nie bedę widziala

Do góry