reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

Malo nas bylo, szesc babeczek, w tym dwie w ciazy. Ale bardzo fajnie :) Julia zachwycona - szczerze to nie wiem czym, bo dzieci w jej wieku nie bylo, tylko kilka zabawek, koc na podlodze. A no i kolorowanki i puzzle.

reklama
Dziewczyny chcę zamówić chustę ale powiedźcie jaki splot jest najlepszy? Dobrze myslę, że skośnokrzyzowy czy jest jakiś lepszy? Dla mnie ważne aby ta chusta na długo mi starczyła bo jest to w sumie dość duzy wydatek. Podoba mi się Nati i na allegro trzeba dac koło 200 zł. Chyba, że Wy wiecie gdzie mozna taniej a może jest jakaś lepsza firma? Jestem kompletnie ciemna w tym temacie...

Dziewczyny chcę zamówić chustę ale powiedźcie jaki splot jest najlepszy? Dobrze myslę, że skośnokrzyzowy czy jest jakiś lepszy? Dla mnie ważne aby ta chusta na długo mi starczyła bo jest to w sumie dość duzy wydatek. Podoba mi się Nati i na allegro trzeba dac koło 200 zł. Chyba, że Wy wiecie gdzie mozna taniej a może jest jakaś lepsza firma? Jestem kompletnie ciemna w tym temacie...
tak, skośnikrzyżowy jest najlepszy do wiązanej. Skośny ponoc do kółkowej.
Nati jest jak najbardziej ok. I stosunkowo nie droga. A jaką chcesz kupic, pasiaka?
Nati najtaniej kupić na allegro. Ceny sa co prawda zwykle takie same jak w sklepie firmowym NATIBABY, chusta dla dziecka, noworodka, niemowlaka, nosidełko - chusta NATI ale można trafić na promocję. Ostatnio pasiaki byly po 149zł.
A myślalaś używanej? On się prawie nie zużywają.

Myślałam o używanej ale zawsze aukcje kończą się między 120 a 150 zł więc się raczej nie opłaca. Jeśli chodzi o wzór to chciałabym pasiaka. Dziękuję za informacje... czyli kupuję Nati :)))

My wczoraj wybralismy sie na pierwszy spacer dalszy w chuscie. Tak to tylko do sklepu i wokól mieszkanka :) Mały oglądał sobie widoki i był zachwycony. Nie wiem tylko ,czy on mógłby w niej zasnąć? jakoś nie był do tego chetny. Gdy tylko wylądował w wózku to zasnął momentalnie :)

no własnie moj też kiedyś sypial tylko w chuście a teraz musze go wkładać ak jest wyspany, bo inaczej będzie marudzil az go nie uloże w wózku lub łózeczku. Czasami jak chce mu się spać a ja idę szybcie to się poprzytula i tak trochę zmuli, odpocznie, ale nie uśnie. Dlatego jak wychodze na dlużej to jednak musze brać wózek.

Właśnie kilolku tak to będzie u nas chyba. Tylko trzeba uwazac zeby sie nie potknac z dzieckiem w chuscie i jeszcze wozek ciagnac :/ hmm jakos to musze zorganizowac :D

no u nas to jesczze lepsza heca, bo w chuście nei pośi ale jak nei śpi to w w ózku nei polezy, więc norma, ze na spacer idziemy z wozkiem i chustą. Pół spaceru w wózku, pół w chuście. A jescze ja mam wielki wózek dwuosobowy, cięzkki, mało zwrotny i na koniec spaceru kuba leci pieszo, Michaś w chuście a ja jak glupia pcham ten pusty wózek

reklama
no u nas to jesczze lepsza heca, bo w chuście nei pośi ale jak nei śpi to w w ózku nei polezy, więc norma, ze na spacer idziemy z wozkiem i chustą. Pół spaceru w wózku, pół w chuście. A jescze ja mam wielki wózek dwuosobowy, cięzkki, mało zwrotny i na koniec spaceru kuba leci pieszo, Michaś w chuście a ja jak glupia pcham ten pusty wózek

Kilolku powiem szczerze , ze nie zazdroszze tego maratonu , ale troche sie usmiałam jak sobie to wyobraziłąm :)

Do góry