reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
ja dzisiaj się wybrałam na zakupy z młodym w chuście i chłopaczyna godzinę wytrzymał między wieszakami :D dzielny był a furorę zrobił taką, ze hej!!! Wyrobiłabym się w 20 minut gdybym nie musiała każdej babie opowiadać co to takiego i czy trudno to zamotać hahaha
a przy okazji to było na kiermaszu ubranek dziecięcych, a w tym samym budynku odbywała się właśnie szkoła rodzenia i aż cala grupa wyszła sie na mnie pogapić :-) hehe nie ma to jak mieszkać na zad... ;-)

Kase trzeba było zbierać! A nie tak bezczelnie za darmo oglądają :-D:-D:-D

Dziewczyny, a mogłybyście wrzucić jakieś foty jak wasze dzieci są w tych chustach umieszczone ? Ja mam chustę na kółkach, ale mała jej nie lubi a ja nie umiem jej w nią wygodnie włożyć :(. Ona jest bardzo ruchliwa,wkurza ją jak jej coś ogranicza ruchy...

Agrafka kółkowa jest do noszenia na biodrze lub w pozycji kołyski - a jeśli Twoja mała kołyski nie lubi - to szczerze mówiąc wogóle mnie nie dziwi - jest ciekawa świata. A tu masz link do wątku z instrukcjami Instrukcja do chusty kolkowej

A ja jestem po spotkaniu Klubu Kangura :) Musiałam publicznie pokazać jak robię plecaczek i zebrałam same pochwały, przede wszystkim za odwagę :) Ale się chwalę hahahaha. No i 2x opanowałam - w sensie jego dociąganie.

brawo dziunka!!!!

moja jak wczesniej sie smial,ze z mala w chuscie wygladamy jak dwuglowy potwor (to mial byc zart!) tak wczoraj sam mi sie kazal przyodziac, pomogl wlozyc mala i wyszlam na ulice. sasiad kosil trawe, spojrzal,spojrzal drugi raz i tak juz zostal z utkwionym w nas wzrokiem, z zapalem koszac chodnik zamiast trawnika, hahahaha

w uk chusta to chyba rzadki widok, ja nigdzie nie widzialam.
moj chyba sie przekonal po tym jak jego kolega wrzucil na facebook zdjecie z synem w plecaczku

brawo dziunka!!!!

moja jak wczesniej sie smial,ze z mala w chuscie wygladamy jak dwuglowy potwor (to mial byc zart!) tak wczoraj sam mi sie kazal przyodziac, pomogl wlozyc mala i wyszlam na ulice. sasiad kosil trawe, spojrzal,spojrzal drugi raz i tak juz zostal z utkwionym w nas wzrokiem, z zapalem koszac chodnik zamiast trawnika, hahahaha

Dzięki :)
Hahahahahha :D Uśmiałam się po pachy :D
Mojemu tacie wczoraj mówię że jadę na spotkanie chustowe itd. a na nim to wrażenia żadnego nie zrobiło. Wracam a on się pyta czy zachustowałam się dobrze :O Potem tak sobie pomyślałam że pewnie w stanach napatrzył się na chustomamy :)

reklama
Dzięki :)
Hahahahahha :D Uśmiałam się po pachy :D
Mojemu tacie wczoraj mówię że jadę na spotkanie chustowe itd. a na nim to wrażenia żadnego nie zrobiło. Wracam a on się pyta czy zachustowałam się dobrze :O Potem tak sobie pomyślałam że pewnie w stanach napatrzył się na chustomamy :)
Duzo bylo ludzi?
Jak Julce sie podobalo

Do góry