ZielonaMamma
Fanka BB :)
Najtańsze, tylko nie te z Biedronki, bo mi nie pasowały. Dzieciom było wszystko jedno, nic nie odparzało, a mi wygodnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pampers aqua pure. Już nie pamiętam ale tam nic sztucznego w nich nie było... Chyba. 99%wodyMoże się mylę, ale jak sprawdzalam chusteczki to pampersy miały raczej podły skład. Dużo sztucznych dodatków. Które pampersy znalazłaś bez dodatków?
Owszem wody 99% a reszta to sam syf jak we wszystkich innych chusteczkach Pampers.Pampers aqua pure. Już nie pamiętam ale tam nic sztucznego w nich nie było... Chyba. 99%wody
Potwierdzam, popieramWaterwipes albo Aquawipes - dobry skład, te drugie są po prostu tańsze, bo skład ten sam.![]()
Cały 1% syfu. To we wszystkich pewnie muszą się ratować dodatkamiOwszem wody 99% a reszta to sam syf jak we wszystkich innych chusteczkach Pampers.
No właśnie nie we wszystkich. Są dodatki bardziej szkodliwe a są mniej. Akurat w Pampersach są te pierwsze i jest ich sporo. Np Water Wipes mają w składzie tylko wodę i ekstrakt z grejpfruta. Więc da się zrobić chusteczki bez syfu.Cały 1% syfu. To we wszystkich pewnie muszą się ratować dodatkami
aquawipes, używaliśmy 5 miesięcy ale ostatnio przyszly z pleśnią... Temperatura robi swojeDa się, ale te tańsze naturalne często pleśnieją. Nie mówię o water wipes, tylko o tańszym odpowiedniku. Nie pamiętam nazwy
Osz kurcze! Ja kupiłam duży zapas i sobie leżą, bo była promocja na prime day na Amazonie. Spleśniały Ci już otwarte czy te jeszcze zamknięte nieużywane?aquawipes, używaliśmy 5 miesięcy ale ostatnio przyszly z pleśnią... Temperatura robi swoje![]()