reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chrzest :)

reklama
Rusałko córcia wygląda super jes śliczna bedzie sie podobac meżczyzną a jedemu juz sie podoba :laugh: :laugh:

Melduję ze mamy już uroczystość chrztu za sobą, za chwilę fotoreportaż :)
Oczwście padnięta byłam bo sprzątanie, przygotowania itp itd - co prawda tylko 11 osób ale w domu - wiecie sprzątanie, pichcenie a potem znów sprzątanie. Goście siedzieli wczoraj prawie do 21 a ja padałam już na pysk (Karolek też - ale został w międzyczasie wykąpany i juz powoli lulany - tak zasnął że prawie 6 h bez karmienia wytrzymał - pierwszy raz, i może spałby dalej gdyby nie to że nogi moja wiercidupka pomiedzy szcebelki włożyła - po samą pieluchę ;D )

1. Ubieramy garnitur
2. Jedziemy czerwonym ferrari na mszę
3. Główny bohater w swoim wozie

W kosciele spał jak zabity, nawet na polanie wodą tylko się skrzywił. Było az 6cioro dzieci i tylko nasz przespał całą imprezę ;D aż ksiadz sie nas z usmiechem pytał "coście mu dali :) ?"
1. Wazny moment
2.U taty na rączkach
3.Po wszystkim byłem tak głodny że nawet nie dałem się do końca rozebrać ;)

I jeszcze migawki z imprezy - nie zamieszczam zdjęć rodzinki bo musiałabym ich najpierw zapytać co oni na to...więc będą tylko wycinki
1. Poważne minki u babci na rękach
2. Pogaduszki z dziadkiem
3. Z rodzicami - śmieję się do żyrandola !!!

reklama
Do góry