reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzest :)

szczesliwa Ja miałam biała bluzke i spudnice taka bezowa z brozowymi akcentami stwierdziłam ze chce sie czu wygodnie i byłam zadowolona:-)
gosiakma szczerze współczuje:-p a wracajac do twojego tescia ( wiem ze jeszcze nie jest ale no jakby nie bylo kims bliskim jednak jest) To wydaje mi sie ze mu przejdzie, chociaz z drugiejs trony sama nie wiem napisze tak do mnie nie odzywa sie moja własna babcia bo zaszłam w ciaze nie wzielam slubu a na dodatek byłam w ostatniej klasie maturalnej. Ogólnie nie zapytała sie nawet jak sie czuje gdy byłam w ciazy a po rodzinie rozpowiada ze dzwoniła do mnie a ja nie odbierałam.Powiem tak nie kłaniaj sie tesciowi w pas bo to nic nie da... Ja mojej babci nawet na chrzciny nie prosiłam i nie zadzwoniłam zeby oznajmic jej ze ma prawnuka bo jestem franca i czekałam na jej telefon...:-p W zachowaniu taty twojego faceta widze cos podobnego tyle ze on sie wiara zasłania... To porpostu siedzi w nim nie w wierze bo swiadkowie Jehowy sa jacy sa ale nie wypna sie na człowieka... Mam nadzieje ze szybko przejrzy na oczy i zjawi sie na chrzcinach. potrafie zrozumiec ze nie chce byc w kosciele ale przynajmniej na przyjeciu

reklama
szczesliwa ja bede miała na chrzcinach fioletową bluzeczke i właśnie ciemne spodnie eleganckie w pionowe pasy ale nie takie całkiem czarne;p
i w sumie wygladamw tym calkiem całkiem i juz mi wszystko wisi,co kto powie, bo nic lepszego nie wymysle ;p
umi2 to patrze ze tak samo "stara" jesteś jak i ja;p i moze właśnie też o wiek tu chodzi bo moj M. jest troche starszy ode mnie, pracuje itp i moze dla 'tescia' chodzi o to , ze M. sobie wybrał za mlodą, za glupią i na dodatek bez kasy.

W ogole troche sie martwie, bo dziś przyjeżdża do polski moja 'teściowa' (na stałe mieszka za granicą) i troche sie boje jak to bedzie, jeszcze jej nie widziałam na realu, ale podobno jest ok;)

Ja sie ubrałam w biała bluzkę i fioletowo wrzosową spódnicę. Ale ja sie w mało rzeczy mieszczę i wyboru nie miałam zbyt wielkiego. A ze wierze w to ze wrócę do swej figury to i nie chciałam kupować wszystkiego. Wiec wygrzebałam z szafy spódnicę w która wchodziłam w H&M kupiłam biała bluzkę z króciutkim rękawkiem i wsio. Nie był to wytworny strój ale wystarczająco elegancji na taką okazję :-)

u nas impreza 30 sierpnia:) miała być 23 ale chrzestny nie mógł i teść też a wiec zmiana:) sukienkę dla Zuzi wylicytowała ma allegro i właśnie przyszła jest cudna:-) czapeczka się robi butki i bolerko tez wszystko biała robione na szydełku:)
sukienka
sukienka retro włóczka 74 80 chrzest (693295095) - Aukcje internetowe Allegro
bolerko a butki pani dodatkowo zrobi takie małe balerinki białe
Eleganckie Bolerko haft Chrzest Roczek wzór III (699284844) - Aukcje internetowe Allegro
czapeczka
SZYDEŁKOWA CZAPECZKA WIOSNA, LATO, 20 KOLORÓW (689571815) - Aukcje internetowe Allegro
ja będę ubrana w czarna sukienkę haftowana przy dekoldzie w niebieskie kwiatki i do tego założę krótki żakiecik biały albo niebieski w kolorze kwiatków przy dekoldzie zależy czy załatwię:) kolor taki jak ten znaczek:nerd:

u nas chrzciny w ta niedziele i mam nadzieje, ze jakos przezyjemy ten dzien;-) Mlodemu kupilismy cos na zasadzie lnianego garniturka, wyglada slodko, tylko spodenki troche zaduze:szok: dobrze, ze wczoraj przymierzylam, bo przynajmniej babcia mu skroci czy cos:tak:
nio, a ja wskocze chyba w sukienke biala w czarne "cus".. nie mam natchnienia szczegolnie na latanie teraz po sklepach:dry: sukienke kupowalam na slub, takze jest prawie nowka nie smigana:-D hi hi

gosiakma Mozliwe ze mu o wiek chodzi ale jak dla mnie to chore bo wiek nie swiadczy o mądrości... a ty konczyłas w tym roku szkolę?
Caro_S Śliczna sukieneczka ja to zazdroszcze mamom które maja córeczki bo moga je w sukienki ubierac:-p no ale swojego synka nie zamieniłabym na zadna dziewczynke.
malutka_z_krk23 Ja tez mojemu kupowałam garniturek. i o ile koszula była w sam raz o tyle marynarka dziwnie za duza ale spodnie w sam raz:-p

reklama
a moja dostanie ubranko od chszestnej wiec nie wiem jak wyglada a co do mnie to nakladam spodnie na kant szpilki i koszule troche ofisowo ale cotam

Do góry