reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chrzciny

Kinga właśnie o to chodzi, że ja się nie denerwuję :) czasem tylko pojęczę Grzesiowi że to juz niedługo, coś napiszę na BB ale z domu się nie ruszam ;D
a wyjście mam- mogę kolejny raz odwołać wszystko :) tylko że tym razem więcej osób by mnie przeklinało.
dzisiaj muszę wcisnąć Igę w to ubranko, bo się okazać może że mam więcej kłopotów :mad:

reklama
a my w końcu zabraliśmy się za chrzciny - swoją drogą myślałam, że jesteśmy ostatni
odbędą się 8 października
w co się ubiera chłopców???????????????????????????????

no to nie jestescie ostatni koga, my nawet jeszcze nie mamy terminu jak tak dalej pojdzie do Aatka albo pobiegnie do chrztu, albo zagada ksiedza ;)

a my w końcu zabraliśmy się za chrzciny - swoją drogą myślałam, że jesteśmy ostatni
odbędą się 8 października
w co się ubiera chłopców???????????????????????????????
koga mój Mateusz miał białą bluzeczkę i spodenki (komplecik). Mi nie podobały się garniturki więc wybrałam taki zestaw. Jak będę w domu to wkleje zdjęcie

Koga Nasz Oskarek był ubrany tak :

Mam nadzieję, ze dobrze widać :tak: .
A jak nie to kilkanij i się powiększą.
Nie chcieliśmy go ubierać w żadne garnitur z muszką czy strój marynarza, dla mnie to jest trochę dziwne. A ten strój (spodnie, kamizelka i berecik ze sztruksy i biała bluzka) jest bardzo ładny, nie krępujacy ruchów i spodnie cały czas mu ubieram :-).

moja młodzież miała białe body, niebieskie spodnie i bluzę z w niebieskie paski - nie było to typowe ubranie na chrzest, dostał je kiedyś od teściowej i chciałam jej zrobić przyjemność; a i tak na sam chrzest go rozebraliśmy do "rosołu" :)

My też jeszcze przed, terminu też jeszcze nie mamy bo wiecznie komuś coś nie pasuje.
Ja mam już nerwice z tego powodu, każda data zła.
Chrzest miał być w sierpniu tak było ustalone ale teście stwierdzili, że nie będą dwa dni wcześniej wracać z wakacji i d.... blada ( wiedzieli o terminie dużo wcześniej).
Jak nie teście na wakacjach to chrzesnym coś nie pasuje i tak wkoło. Wkońcu Kuba będzie miał rok i będziemy biegać za nim po całym kościele, bo on już teraz nie usiedzi w miejscu dłużej niż 10 min.
Postanowiłam ochrzcić moje maleństwo w drugi dzień świąt Bożego Narodzenia i tak zostanie jak komuś nie będzie pasowało to trudno wszyscy zainteresowani zostali powiadomieni pół roku wcześniej. Ach ta rodzina

reklama
koga, bartusia ubralam w niebieskie ogrodniczki z marynarskimi nadrukami na nogawce i bluzeczke z kolniezykiem w bialo-niebieski pasy, biale buciki z welurku i biala welurkowa czapeczke

Do góry