reklama
Ja kupiłam ubranko Julce na placyku targowym. Nie wstyd mi było, za dosyć przystępną cenę dostałam świetny komplecik opublikuję później zdjęcie, jeśli znajdę to ubranko. Była to biała sukieneczka ze spodenkami i czapeczką. Buciki dostała od mojej siostry - chrzestnej. I super było. Musiałam kupować rozm 68, taka była wielka
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Gumisia, jesli jestes zainteresowana, mozesz tez popatrzec na niemieckim ebay, a ja pomoge Ci ja zakupic i moge wyslac. Jakby co to pisz smialo
tu masz kategorie z sukienkami do chrztu:
http://baby.shop.ebay.de/items/Kleider_?_catref=1&_sacat=77142
tu masz kategorie z sukienkami do chrztu:
http://baby.shop.ebay.de/items/Kleider_?_catref=1&_sacat=77142
Ostatnia edycja:
Carmi marudo dawno cie tu niebyło aż sie stęskniłam za tobą hehehehe
a kiecuchne twoja perełka będzie miała bajeczną.
Kasia malutka ślicznie wyglądała - dla dziewczynek są takie czadowe kiecki - ciekawe czy mój niuniek by sie obraził jakbym go tak wystroiła
Kasia malutka ślicznie wyglądała - dla dziewczynek są takie czadowe kiecki - ciekawe czy mój niuniek by sie obraził jakbym go tak wystroiła
Ostatnia edycja:
kaska76
Czerwcowa Mama 2009
hmmmm teraz może i by się nie obraził, ale w przyszłości????!!!!!!!
Oj matka słabo to widzę ;-)
Carmi
Czerwcowa mama 2009
hej wredna babo
kurcze, mam grzeczne dziecko, a czasu wciaz mi brak pare razy juz staralam sie nadrobic zaleglosci, ale sie poddaje jednak
Carmi śliczna kreacja, Livia będzie cudnie wyglądała
Kaska córcia pięknie wyglądała i super z Was rodzinka
My chrzcimy małego 23 sierpnia, rodzice chrzestni musza miec zaświadczenia ze swoich parafii, że mogą byc chrzestnymi oraz ze przystapili do spowiedzi, oczywiście rodzice też muszą się wyspowiadac i miec to na piśmie;-) Chrzestna kupuje biała szatkę a chrzestny swiecę, resztę my. Obiad i jakiś deser lodowy bedzie w lokalu, bo tak mi wygodniej;-) a na ciasto i kawkę jedziemy do domku. A takie ubranko będzie miał mój Kamiluś:
Kaska córcia pięknie wyglądała i super z Was rodzinka
My chrzcimy małego 23 sierpnia, rodzice chrzestni musza miec zaświadczenia ze swoich parafii, że mogą byc chrzestnymi oraz ze przystapili do spowiedzi, oczywiście rodzice też muszą się wyspowiadac i miec to na piśmie;-) Chrzestna kupuje biała szatkę a chrzestny swiecę, resztę my. Obiad i jakiś deser lodowy bedzie w lokalu, bo tak mi wygodniej;-) a na ciasto i kawkę jedziemy do domku. A takie ubranko będzie miał mój Kamiluś:
Załączniki
reklama
Podziel się: