reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Chrzciny

reklama
Ja kupiłam ubranko Julce na placyku targowym. Nie wstyd mi było, za dosyć przystępną cenę dostałam świetny komplecik :tak: opublikuję później zdjęcie, jeśli znajdę to ubranko. Była to biała sukieneczka ze spodenkami i czapeczką. Buciki dostała od mojej siostry - chrzestnej. I super było. Musiałam kupować rozm 68, taka była wielka :rofl2:

Carmi marudo dawno cie tu niebyło aż sie stęskniłam za tobą hehehehe
a kiecuchne twoja perełka będzie miała bajeczną.

Kasia malutka ślicznie wyglądała - dla dziewczynek są takie czadowe kiecki - ciekawe czy mój niuniek by sie obraził jakbym go tak wystroiła :)

Ostatnia edycja:

Kasia malutka ślicznie wyglądała - dla dziewczynek są takie czadowe kiecki - ciekawe czy mój niuniek by sie obraził jakbym go tak wystroiła :)

hmmmm teraz może i by się nie obraził, ale w przyszłości????!!!!!!! :szok:
Oj matka słabo to widzę :-D;-)

hej wredna babo :-p
calus_reczny.gif

kurcze, mam grzeczne dziecko, a czasu wciaz mi brak :confused:pare razy juz staralam sie nadrobic zaleglosci, ale sie poddaje jednak :sorry2:

Carmi śliczna kreacja, Livia będzie cudnie wyglądała:tak:

Kaska córcia pięknie wyglądała i super z Was rodzinka:tak:

My chrzcimy małego 23 sierpnia, rodzice chrzestni musza miec zaświadczenia ze swoich parafii, że mogą byc chrzestnymi oraz ze przystapili do spowiedzi, oczywiście rodzice też muszą się wyspowiadac i miec to na piśmie;-) Chrzestna kupuje biała szatkę a chrzestny swiecę, resztę my. Obiad i jakiś deser lodowy bedzie w lokalu, bo tak mi wygodniej;-) a na ciasto i kawkę jedziemy do domku. A takie ubranko będzie miał mój Kamiluś:

Załączniki

• garniturI_05B.jpg
    garniturI_05B.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Sunniva śliczne ubranko:tak::tak::tak: , my wczoraj już kupiliśmy niuńkowi garniturek i buciki taki kremowy i białą koszule , ale chyba będe musiała skrócić nogawki w spodniach bo takie przydługawe.

Do góry