reklama
Frigga
Fanka BB :)
Malina ja starszej corce zawsze kupuje tort w cukierni Sowa Srodek(nadzienie) przewaznie wybieram śmietankowy ,bo moim zdaniem jest pychaa,bo kiedys jadlam orzechowy ale byz za slodki.Ceny troche inaczej sie prezentuja.W listopadzie na urodziny jak kupowalam to ok 48zl za kg placilam.
U nas byl juz kłapouchy,rybka nemo,kucyk pony,puchatek z prosiaczkiem i scooby-doo.Dla Zosi w tym roku chyba kupie Elmo
U nas byl juz kłapouchy,rybka nemo,kucyk pony,puchatek z prosiaczkiem i scooby-doo.Dla Zosi w tym roku chyba kupie Elmo
malina29
Mama debiutująca
swoja droga zastanawiam się, czy ceny są różne w zależności od miasta??? i to fajnie, że mozna wybrać nadzienie (dzięki za sugestię)Malina ja starszej corce zawsze kupuje tort w cukierni Sowa Srodek(nadzienie) przewaznie wybieram śmietankowy ,bo moim zdaniem jest pychaa,bo kiedys jadlam orzechowy ale byz za slodki.Ceny troche inaczej sie prezentuja.W listopadzie na urodziny jak kupowalam to ok 48zl za kg placilam.
Ja myślałam o ciasteczkowym potworze!
Alis, Gosia (ta którą poznałaś u Nataliak) zamawiała u Sowy tort na chrzciny. Miał być w stylu tego na ich stronie, z dziewczynką, bucikami... totalnie schrzanili jej zamówienie- napisali co innego, niż chciała i zamiast tych ustalonych figurek były jakieś niebieskie (!) kwiatki,... Była mega awantura, bo jeszcze obsługująca ją laska, k=wykłócała się, że nic jej nie interesuje, że zamówinie było inne, że ona nie cukiernik itp. Wiem, że to może jednostkowy przypadek, ale uprzedzam.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Zobacz załącznik 344781 pierwszy tort który mi się spodobał, całkiem w moim guście... ewentualnie tego misia był ciut zmieniła bo ma twarz zdeformowaną ;D
ładny bardzo mi się podoba
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ja chyba jednak zamówię "Pod telegrafem", słyszałam opinie koleżanek że mają dobre ciasta więc zaryzykuję
reklama
N
nataliak
Gość
zaproszenia finalnie wybralismy takie: