reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama
a co zakładasz pod sukienkę?? albo na sukienkę??

Pod sukienkę zakładam małej body, mam takie ładne pasujące :) Na to nic więcej bo w kościele będzie w kombinezonie a w domu to wiadomo w samej sukience i body pod spodem no plus rajstopki, buciki, opaska na głowie ale to już dodatki :) A sukienka jest naprawdę śliczna tyle, że jak chcesz typową na chrzest to wiadomo ta się mało nadaje bo jasno różowa :) No i tam jest brokat jeszcze więc i sylwestrowy akcent ;P Mi się podoba także nie wybrzydzałam :)

Pod sukienkę zakładam małej body, mam takie ładne pasujące :) Na to nic więcej bo w kościele będzie w kombinezonie a w domu to wiadomo w samej sukience i body pod spodem no plus rajstopki, buciki, opaska na głowie ale to już dodatki :) A sukienka jest naprawdę śliczna tyle, że jak chcesz typową na chrzest to wiadomo ta się mało nadaje bo jasno różowa :) No i tam jest brokat jeszcze więc i sylwestrowy akcent ;P Mi się podoba także nie wybrzydzałam :)
nie no sukieneczka jest śliczna.. i skromna... tylko musialabym oddatki skompletować, co w tej mojej "mieścinie" może graniczyć z cudem... w tak krótkim czasie...
a i jeden sprzedający pisał, że ten model jest to dziwna rozmiarówka, bo sukieneczka jest krótsza niż normalne H&M-owskie sukienki..

nie no sukieneczka jest śliczna.. i skromna... tylko musialabym oddatki skompletować, co w tej mojej "mieścinie" może graniczyć z cudem... w tak krótkim czasie...
a i jeden sprzedający pisał, że ten model jest to dziwna rozmiarówka, bo sukieneczka jest krótsza niż normalne H&M-owskie sukienki..

Nie wiem czy rozmiarówka jest dziwna, my mamy rozmiar 80 i jest idealna :)

rozm. 36/38 (trudno powiedzieć), a dlaczego pytasz? chcesz mi swoja suknie sprzedac? hehe ;)
a ceną nie mam co się chwalić ;)
pytam bo moja sis ma slub ale dopiero za 1,5 roku ,i pokazalam jej to tez b,sie jejpodoba

Wiolan my Maję chrzcimy 25 grudnia :) Kupiłam jej tą sukienkę w H&M sukienka / sukieneczka WIZYTOWA H&M nowa 74 (1357034777) - Aukcje internetowe Allegro (w H&M kosztuje 39,90zł), są do niej buciki do kompletu (też zakupiłam ;P)
widzialam ja w sklepie,dla mnie super

Wiolan ja tez mam sukienke po Oli ale pewnie bedzie za mala. A z tych co wstawila Nataliak to ta 1 mi sie podoba

reklama
Do góry