Wiolan my Maję chrzcimy 25 grudnia Kupiłam jej tą sukienkę w H&M sukienka / sukieneczka WIZYTOWA H&M nowa 74 (1357034777) - Aukcje internetowe Allegro (w H&M kosztuje 39,90zł), są do niej buciki do kompletu (też zakupiłam ;P)
baaardzo mi się podoba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiolan my Maję chrzcimy 25 grudnia Kupiłam jej tą sukienkę w H&M sukienka / sukieneczka WIZYTOWA H&M nowa 74 (1357034777) - Aukcje internetowe Allegro (w H&M kosztuje 39,90zł), są do niej buciki do kompletu (też zakupiłam ;P)
a co zakładasz pod sukienkę?? albo na sukienkę??
nie no sukieneczka jest śliczna.. i skromna... tylko musialabym oddatki skompletować, co w tej mojej "mieścinie" może graniczyć z cudem... w tak krótkim czasie...Pod sukienkę zakładam małej body, mam takie ładne pasujące Na to nic więcej bo w kościele będzie w kombinezonie a w domu to wiadomo w samej sukience i body pod spodem no plus rajstopki, buciki, opaska na głowie ale to już dodatki A sukienka jest naprawdę śliczna tyle, że jak chcesz typową na chrzest to wiadomo ta się mało nadaje bo jasno różowa No i tam jest brokat jeszcze więc i sylwestrowy akcent ;P Mi się podoba także nie wybrzydzałam
nie no sukieneczka jest śliczna.. i skromna... tylko musialabym oddatki skompletować, co w tej mojej "mieścinie" może graniczyć z cudem... w tak krótkim czasie...
a i jeden sprzedający pisał, że ten model jest to dziwna rozmiarówka, bo sukieneczka jest krótsza niż normalne H&M-owskie sukienki..
pytam bo moja sis ma slub ale dopiero za 1,5 roku ,i pokazalam jej to tez b,sie jejpodobarozm. 36/38 (trudno powiedzieć), a dlaczego pytasz? chcesz mi swoja suknie sprzedac? hehe
a ceną nie mam co się chwalić
widzialam ja w sklepie,dla mnie superWiolan my Maję chrzcimy 25 grudnia Kupiłam jej tą sukienkę w H&M sukienka / sukieneczka WIZYTOWA H&M nowa 74 (1357034777) - Aukcje internetowe Allegro (w H&M kosztuje 39,90zł), są do niej buciki do kompletu (też zakupiłam ;P)