Skoro ząbki naszych maluszków miałyby się psuć od chrupek kukurydzianych to od czego miałyby sie nie psuć?? Przecież dzieci poza chrupkami jedzą jeszcze inne rzeczy.. piją soki, herbatki, mleko itd.. nie można popadać w paranoję.. większość jest uwarunkowana genetycznie więc jak mają sie popsuć to i tak się popsują choćby dziecku co 5 min myć ząbki..
reklama
a tak z innej beczki a od kiedy dajecie te chrupki?
moja ma 6 miesięcy poczekać jeszcze czy juz dawać do glamania?
Możesz już dawać- niech sie kobietka uczyć gryzienia:-) U nas mały miał niecałe 5 miesięcy jak już je wcinał
Natka ja daję Szymkowi chrupki od 5 miesiąca one się rozpływają dziecku w buźce więc nie ma ryzyka, że szkrab zakrztusi się jakimś okruszkiem;-) dla smyka to ogromna frajda, że może pociamkać coś co ma w rączce a na obolałe dziąsełka nie ma lepszego masażugagulcu a nie przeszkadza to,że ona bez zębna kobitka tzn chodzi mi czy sie jakoś nie udławi bo chyba jak nie ma zębów to sie jakoś rozpuszcza czy jak?
Natka ja daję Szymkowi chrupki od 5 miesiąca one się rozpływają dziecku w buźce więc nie ma ryzyka, że szkrab zakrztusi się jakimś okruszkiem;-) dla smyka to ogromna frajda, że może pociamkać coś co ma w rączce a na obolałe dziąsełka nie ma lepszego masażu
reklama