reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Choroby, wizyty u lekarzy.

reklama
Fikusek, ale tyle razy?Twój synek tez ma tak często czili raz na tydzień , dwa?i jak juz go dopadnie to kilka razy na dzień.Jestem przewrażliwiona i boje się bardzo o córeczke....

Moje dzieci mają dni czkawki :) Może nie raz na tydzień, ale raz na miesiąc. Ale wtedy maja ja kilka razy dziennie. Zazwyczaj jest tak jak im się odbije, a właściwie gdy podczas odbijania cofnie im się treść żołądka. Picie nie pomaga, przechodzi sama po kilkunastu minutach. Właściwe Stasiowi już to przeszło (ale miał do ok drugiego roku), a Zosia (18 miesięcy) w sposób opisany wyżej.

mysle, ze niepokojace by bylo gdyby maluch mial kilka razy dziennie codziennie czkawke mysle, ze raz, dwa razy w tygodniu to norma, bo tyle to i moja mala i ja mam,ale to jest tylko moje skromne zdanie

dzisiaj bylismy na szczepieniach i wspomniałam o czkawce i mamy zapisany lek gastotuss baby -syrop na refluks.Teraz mała nie miała czkawki 5 dni.Już sama nie wiem , może te jej czkawki to norma.

reklama
Do góry