Wiesz co może zrób synowi wszytkie badnia, te pod kontem niedoboru witaminy D też. Wtedy się okaże czy bóle wzrostowe kryją za sobą coś więcej . u nas jak już pisałam, wiele wskazuje właśnie na niedobór witaminy D
reklama
to jest chwila bolu, moja po minucie juz zaczepiała Pania Doktor, w srode mamy wizyte u Chirurga a co do tablicy obowiazkow o ktorej pisałam wczesniej, skutkuje robi kupke bo wie ze jak zrobi to przyklei "kwadracik" polecam
Tygrysek1985
Fanka BB :)
musze tez sie zaopatrzyc w taka tablice
nie wiem czy moge alenapisze prosze wpisac na allegro tablica obowiazkow ja zapłaciłam za nia 50zł+10zł wysyłkw, mozna zrobic samemu tez ale to za duzo "zabawy" jest kilka wolnych miejsc zeby wpiosac swoje "priorytety " ja mam np robie kupke albo biore lekarstwa kurcze ale sie boje jutrzejszej wizyty u chirurga mam nadzieje ze nie wyjdziemy ze skierowaniem do szpitala, tak sie staram pilnuje zeby nikt jej nie dawał rzecz ktorych nie moze jesc.
Martusia a Twojemu dziecku nie pomogła taka dieta? masz starsza core od Mojej moja ma 2latka i 5 miesiecy pozdrawiam.
Martusia a Twojemu dziecku nie pomogła taka dieta? masz starsza core od Mojej moja ma 2latka i 5 miesiecy pozdrawiam.
Tygrysek1985
mojej malej przez okolo rok czasu podawali rozne nieskuteczne lekarstwa przez ten czas malej utrwalilo sie ze kupa boli i teraz jak chce kupe to czesto wstrzymuje prez kilka dnie z obawy ze to bedzie bolalo, u nas po roku bezpodstawnego podawania roznych specyfikow okazalo sie ze zaparcia byly wywolane chora tarczyca, teraz mala dostaje hormony i wszystko byloby ok gdyby ne psychika
W takiej sytuacji chyba dobrym sposobem bedzie ta tablica, moze akurat ja to zacheci, ja w to nie wierzyłam szczerze mowiac, ale stwierdziłam ze cos musze z tym zrobic, zycze powodzenia
To w takim razie może i ja poszukam takiej tablicy. Chociaż u nas nawet Mamba nie skutkuje - uwielbia ją i mówię jej , że jak zrobi kupę to dostanie ale to nie skutkuje. Jak już się uda to dostaje dwie gumy i lata ucieszona. No ale sama z siebie nie siądzie na nocniczek
No i mamy kolejny problem - mała zaczęła sikać w gacie.... Nie wiem co mam robić. Nie sika cały czas tylko ma wpadki ale to są wpadki codziennie- raz lub dwa. Wczoraj waliła kupy cały dzień po trochę bo już 3 dni nie robiła i do tego posikiwała - oczywiście już mi czystych gaci powoli brakowało. Już sama nie wiedziałam czy zakładać jej majtki czy dać sobie spokój i założyć pieluchę.
Jak myślicie - chyba głupio bedzie znowu jej pieluchy zakładać, taka jest dumna gdy siusia na nocniczek..
Aqua84 nie wiem jak Twoja córcia dała się tak zbadać moja jest w tym samym wieku ale jak jej kiedyś czopek dawałam to pół dnia płakała a dałam jej tylko pół i tak bardzo delikatnie. Noo i powodzenia u chirurga oby wszystko było ok.
No i mamy kolejny problem - mała zaczęła sikać w gacie.... Nie wiem co mam robić. Nie sika cały czas tylko ma wpadki ale to są wpadki codziennie- raz lub dwa. Wczoraj waliła kupy cały dzień po trochę bo już 3 dni nie robiła i do tego posikiwała - oczywiście już mi czystych gaci powoli brakowało. Już sama nie wiedziałam czy zakładać jej majtki czy dać sobie spokój i założyć pieluchę.
Jak myślicie - chyba głupio bedzie znowu jej pieluchy zakładać, taka jest dumna gdy siusia na nocniczek..
Aqua84 nie wiem jak Twoja córcia dała się tak zbadać moja jest w tym samym wieku ale jak jej kiedyś czopek dawałam to pół dnia płakała a dałam jej tylko pół i tak bardzo delikatnie. Noo i powodzenia u chirurga oby wszystko było ok.
Tygrysek1985
krecona raczej na pewno :-) nie wracaj do pieluch bo to bedzie regres... moze malje zdarza sie pupscic jak probuje baczka puscic?
Krecona81 zagadałam, pospiewałam i dałysmmy rade,te badanie trwa chwileczke, jesli musze jestem zdecydowana i radykalna, wiem ze to dla jej dobra wiec nie mam wyjscia, jutro znow Nas to czeka u dentysty w 4 ja trzymałysmy ale jest tak zwinna ze sie wyrwała, jesli chodzi o pampersy to raczej nie wracaj do "nich" Ona juz jest duza, jak sie znow do nich przyzwyczai to bedzie klopot, dla dziecka to wygoda, jak sie domysli ze Mama da pampersa jak bedzie sikała to bedzie robila tak caly czas, ale to tylko moje zdanie, Moja znajoma zrobiła tak, ze jak jak jej Cora zrobia siku albo kupe w majtki to ja tak zostawiala przez jakis czas, wiem ze to nie higieniczne itd ale ponoc poskutkowalo "nie dziekuje" za jutrzejszy dzien zeby nie zapeszyc a co do tablicy, warto sprobowac nam naprawde pomogøa pozdrawiam
reklama
aha jeszcze mam pytanie , Twoja Cora ma zaparcia juz dlugo??
Podziel się: