reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

choroby w ciąży ( cholestaza , rożyczka, toksoplazmoza..i inne)

reklama
k.k.k.! Czuje się jak na meczy ligowym rozgrywanym przez 2 lekarzy spec. od toxo. Jeden po obejzeniu wyników powiedzial, żeby brać dalej rowamecyne, a drugi, ze absolutnie nie! K.K.K. Do wrózki może niech pójdą... ale ***** :mad: sorrry... ale sie wsciakam

żużaczek nie wiem co mam Ci powiedziec. Moze idz zobacz co powie Ci trzeci lekarz. Ja bym tak zrobiła. Głowa do góry!!!

isskaJutro jestem umówiona z 3 lekarz, polecił mi ja mój gin. - podobno swietna. Pocieszam sie tym, ze miałam robione tydzien temu usg prenatalne - takie 40minutowe - i wszystko z maluchem jest oki. Chyba najgorsze (z tego co czytalam o toxo) juz za nami

hej dziewczyny ...
ja przytylam okolo 8-9 kg ... ale i przed ciaza wazylam za duzo bo az 68-69 przy wzroscie 165 :( no wiec tez czuje sie teraz otyla :(
kregoslup bardzo mnie dokucza ... dlugo nie moge byc w pozycji pionowej ... :-[
nogi takze mi puchna ... na to lekarz poradzil mi abym sobie po kilka razy dziennie kladla sie w pozycji poziomej z wysoko uniesionymi nozkami tak zeby krew odprowadzic ... i powiem wam ze pomaga mi to :)
oprocz tego jestem juz zmeczona wielkim brzuchem ... no bo jest nad wyraz duzy (myslelismy ze beda bliznieta a lekarz narazie widzi tylko jedno)

Niunia co do zatrucia to rozmawialm tez z lekarzem powiedzial mi ze wtedy nalez stosowac tabletki moczopedne (czy stosujesz jakies ??? ) zeby woda nie zatrzymywala sie w organizmie ... no i kategoryczny zakaz jest spozywania soli ... staraj sie tez nie pic gazowanych plynow ...

Pozdrawiam WAS serdecznie i przesylam pozytywne fluidy ... ;D

Witam,

Jestem w 17 tygodniu i okazalo się ,ze mam chlamydię ,jestem bardzo zaniepokojona i boję się o maleństwo,jest to moja pierwsza ciąża , robię każdy test który okazuję się zawsze jakąś chorobą lub zlymi wynikami bardzo mi z tym ciężko ,
za 7 dni mam wyjechać do innego kraju (bardzo daleko) boję się o dziecko strasznie , :-[

Tuś

reklama
Droga Tuś
Nie smuć sie i badz optymistycznie nastawiona (Twoje nastawienie psychiczne jest teraz bardzo wazne) Przykro mi z powodu choroby .... a co na to Twoj ginekolog ... co powiedzial ???

Przesylam gorace usciski i pozytywne fluidy ... nie smuc sie i nosek do gory ...

Do góry