reklama
dla mnie to taki ochydny grzybowy zapach
lepszy Bebilon pepti
mi Nadia zwymiotowała Nutramigenem a zapach to się długo po tym utrzymywał
głuszek u nas po gruzlicy tak samo ropieje troszke mozesz zakleic plasterkiem
lepszy Bebilon pepti
mi Nadia zwymiotowała Nutramigenem a zapach to się długo po tym utrzymywał
głuszek u nas po gruzlicy tak samo ropieje troszke mozesz zakleic plasterkiem
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kropecka właśnie się tak zastanawiałam co mi ten zapach przypomina rzeczywiście śmierdzi jak karma no, ale co zrobić... przynajmniej Tomek jej nie będzie podjadał jedzonka :laugh: bo Bebiko to wcinał równo ;D
Antoś nie chciał brać do pyszczka Nutramigenu, musiałam poprosić o receptę na bebilon pepti - jest trochę lepszy, ale jesli mały nie jest baaardzo głodny, to będzie sie ze mna kłucił o cycucha...
Przy mniejszym głodzie nie ma szans żebym zmusiła go na picie tego mleka...
Dermatolog przy jego skazie białkowej kazała mi przestać kąpać w krochmalu, na rzecz kąpieli w siemienu lnianym. 4 łyżki na szklankę wody - zagotować rano i odstawić, wieczorem dolać do wanienki
Zgięcia kolanek i łokci smarujemy taką papką robioną w aptece
a skóre maścią cholesterolową
Szczepionka po gruźlicy zaczela nam sie robić taka brzydka, jakby zgrubiała ...
Do pępuszka wdarł nam sie najprawdopodobniej ziarniak. Na powrót zrobił sie czerwony, a juz byl taki ładny - smaruję gencjaną i robie okład z maści z antybiotykiem
Przy mniejszym głodzie nie ma szans żebym zmusiła go na picie tego mleka...
Dermatolog przy jego skazie białkowej kazała mi przestać kąpać w krochmalu, na rzecz kąpieli w siemienu lnianym. 4 łyżki na szklankę wody - zagotować rano i odstawić, wieczorem dolać do wanienki
Zgięcia kolanek i łokci smarujemy taką papką robioną w aptece
a skóre maścią cholesterolową
Szczepionka po gruźlicy zaczela nam sie robić taka brzydka, jakby zgrubiała ...
Do pępuszka wdarł nam sie najprawdopodobniej ziarniak. Na powrót zrobił sie czerwony, a juz byl taki ładny - smaruję gencjaną i robie okład z maści z antybiotykiem
oj trini, przykre z ta skaza a Nutramigen mi smierdzial jak stare ziemniaki Moj bratanek pil to cos i pamietam, ze bylo cholernie drogie.
Julienx - to sie napielegnujesz Antosia - ale wszystko pewnie z czasem przejdzie.
Julienx - to sie napielegnujesz Antosia - ale wszystko pewnie z czasem przejdzie.
reklama
abryz
MAJOWA MAMA'06
Głuszek, Kate, a może tak?
"Na mojego malucha nie działały inne metody, niż... długa kąpiel z mamą. Kiedy mały zaczynał płakać, brałam szybki prysznic, nalewałam do wanny ciepłej (bardzo ciepłej) wody, oczywiście ogrzewałam mocno łazienkę i spędzaliśmy w wannie około 10-15 minut. Właściwie zaraz po wejściu do wanny Tymuś się uspokajał.
Dodam, że Tymek ma 2 miesiące i bardzo lubi kąpiele"
"Na mojego malucha nie działały inne metody, niż... długa kąpiel z mamą. Kiedy mały zaczynał płakać, brałam szybki prysznic, nalewałam do wanny ciepłej (bardzo ciepłej) wody, oczywiście ogrzewałam mocno łazienkę i spędzaliśmy w wannie około 10-15 minut. Właściwie zaraz po wejściu do wanny Tymuś się uspokajał.
Dodam, że Tymek ma 2 miesiące i bardzo lubi kąpiele"
Podziel się: