reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

Heksa trzymaj się, zobaczysz wszystko dobrze się skończy, my mamuśki jesteśmy w stanie wiele znieść.
A ja mam pytanko (wiem że niektóre z Was o tym pisały) odnośnie neurologa-chodzi mi o wizytę w przypadku gdy dziecko np. preferuje jedną stronę. Czy byłyście z własnej inicjatywy czy pediatra Was skierował, bo ja ostatnio mam wrażenie jakby mój Tomuś uparcie skręcał głowę w jedną stronę i trudno mu to wypersfadować i zastanawiam się czy to przejdzie czy lepiej z tym iść do neurologa

reklama
no byliśmy dzisaj na szczepieniu -Mirek dzielnie zniósł - nawet długo nie płakał ;)
Ania nie poszła się szczepić - bo chora - kaszle

anita - mówisz o tzw. asymetrii - ja byłam też z tym ( oraz z innymi sprawami) - neurolog pokaże ci co masz robić - choć nie jest konieczna wizyta - ale warto pójść.
Mi kazała układać małego odwrotnie do tej strony co lubi tzn. wszystkie atrakcje zapewniam mu z drugiej strony i leżenie na brzuszku.
Ale warto pójśc - bo dokładnie ci powie co i jak

a my niestety dzisiaj na pierwsze szczepienie idziemy :/ na gruzlice (nie byl jeszcze szczepiony przez to zapalenie pluc). szkoda, bo od dwoch dni jest taki spokojny a to pewnie go rozdrazni :/

Kropecka, kup w razie czego te czopki homeopatyczne. Podobno pomagają. Nie pamiętam nazwy. Pewnie Kate wie, o jakie mi chodzi :-)

Hej dziewuszki. dawno mnie nie bylo. znow nagrabiam zaleglosci na hurraaaa...
Widze ze kazda jakies problemy mniejsze i wieksze ma my do tej pory spokuj ale wczoraj bylismy u lekarza bo Julka jakas taka przeziebiona, rozdrazniona i przestala ladnie ssac i co? zapalenie ucha kurcze blade :( ehhh... bo i ja kurujemy.
dobra. myszka placze... :)
Trzymam kciuki za wasze malenstwa.
Buzka

reklama
oj biedna Julcia,duzo zdrowka zycze,aby uszko szybko sie zagoilo ;)

gosiek synus bardzo dzielny

my na szczepienie idziemy w czwartek przeciw grozlicy,ciekawe jak sie zachowa Natinka ::)

Do góry