abryz - kurcze fakt można dostać k .....cy. Zobaczysz na pewno be dzie wszystko dobrze z Jakubkem - nie martw się tyle - póbuj dalej - bez sensu czekać aż do wrześnie na próbę rejestracji. Bądż dzielna i ucałuj Jakubka od nas.
reklama
T
Tamarunia
Gość
Abryz ojej, badz dzielna!!!!
to znaczy ze obaj maja gronkowaca?a czym to sie objawia ?o co w ej chorobie chodzi?wybacz moja niewiedza, ale nie stykalam sie z tym wczesniej. Domyslam sie jednak ze dla dzieciaczka wcale to fajne nie jest :-[
to znaczy ze obaj maja gronkowaca?a czym to sie objawia ?o co w ej chorobie chodzi?wybacz moja niewiedza, ale nie stykalam sie z tym wczesniej. Domyslam sie jednak ze dla dzieciaczka wcale to fajne nie jest :-[
abryz
MAJOWA MAMA'06
Dzięki za troskę. Właśnie jestem na etapie szukania, czytania, rozmów z różnymi lekarzami pediatrami i jestem skołowana, bo część zlewa tego gronkowca (ma być), a część wymyśla różne antybiotyki i leżenia w szpitalu zakaźnym. Narazie mały dostaje lakcid (chyba rzeczywiście ma skazę, bo po lakcidzie na bazie mleka robi zieloną kupę).
Jutro mam dostać cynk i namiary od ciotki pielęgniarki i kolegi lekarza. Może będę wiedziała więcej. A nogi mam cały czas jak z waty
Tamarunia, Piotrek 2 lata temu miał mononukleozę (tzw chorobę pocałunków). Niby jest już zdrowy, ale cały czas ma powiększoną wątrobę.
Mówiłam, że dzieci to kupa radości z przewagą kupy
Jutro mam dostać cynk i namiary od ciotki pielęgniarki i kolegi lekarza. Może będę wiedziała więcej. A nogi mam cały czas jak z waty
Tamarunia, Piotrek 2 lata temu miał mononukleozę (tzw chorobę pocałunków). Niby jest już zdrowy, ale cały czas ma powiększoną wątrobę.
Mówiłam, że dzieci to kupa radości z przewagą kupy
abryz pisze:Narazie mały dostaje lakcid (chyba rzeczywiście ma skazę, bo po lakcidzie na bazie mleka robi zieloną kupę).
Mi lekarka mowila, ze zielona kupa jest od zalegania w brzuszku = dzialalnosci bakterii. Skoro podajesz mu lakcid => zwiekszasz mu ilosc bakterii w przewodzie pokarmowym => wiecej bakterii dziala na kupe => kupa jest zielona
wiec moze to nie chodzi o skaze?
moja po lakcidzie nie robila zielonych kup a dawalam jej 2 tyg...
Abryz czemu nie chcesz zrobic tego testu? o ile sie nie myle nazywa sie IGM specyficzne chyba.a co mowi zwykly lekarz? jak u moeje Campylobacter stwierdzili w sanepidzie odrazu do lekarza dzwonili a lekarz do nas po antybiotyk....jestem w szoku ze tak sie musisz teraz zamartwiac!!!!!
Abryz czemu nie chcesz zrobic tego testu? o ile sie nie myle nazywa sie IGM specyficzne chyba.a co mowi zwykly lekarz? jak u moeje Campylobacter stwierdzili w sanepidzie odrazu do lekarza dzwonili a lekarz do nas po antybiotyk....jestem w szoku ze tak sie musisz teraz zamartwiac!!!!!
abryz
MAJOWA MAMA'06
Lekarz z Torunia powiedział, że ta obecność krwi to wynik niedojrzałości układu pokarmowego, a bakteria jest i sobie będzie, ale lakcid powinien ją zneutralizować. Mam się cieszyć, że Jakub ładnie przybiera na wadze. Zobaczę, co powie mi lekarka za tydzień, wtedy też ją spytam o ten test. Podejrzewam, że zrobi też małemu ponowny posiew kału :-)
reklama
Posluchaj ten test jest i tak platny kolo 40 zl ale spytaj ! ja zrobilam i mam z glowy wiem ze mala nie jest uczulona na bialko mleka krowiego bo tez bylo takie podejrzenie.mam nadzieje ze ta bakteria nie jest niebezpieczna i wszystko bedzie dobrze!! i wiesz to co miala Judi jest niebezpieczne i dzieci przy tym baaardzo goraczkuja nie jedza itd a moja czula sie super i tez ladnie przybierala na wadze! wiec mimo wszystko sa jakies odejscia od normy...
Podziel się: