reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

oj te wysyoki, Hafa jeszcze od czasu do czasu cos tam ma, ale ogolnie lekarz mowi, ze trzeba nawilzac ii bedzie ok i w sumie tak tez jest -kremik rani i wieczoem:)
a co oznacza kupka ze sluzem? mala ma tak juz od miesiaca ale nic poza tym sie nie dzieje.

reklama
Tylko mnie lekarka wkurzyła!!!!!!!
Pokazuje jej ta wyspkę mówię co i jak a ona na to "to przepisze Pani na to dwie maści" - patrzę a ona mi wypisuje Detromecyne i Hydrokortyzon - czyli to samo co 1,5 miesiaca temu mi wypisała na trądzik małej. Pytam sie francy: a skąd to się wzięło a ona mi na to "moze być wiele przyczyn!!!!!!!!!!!!!!" qrwa tyle to i ja wiem, pytam sie - czy to moze być skaza białkowa a ona na "Moze być" a ja sie pytam czy to może być od mojego proszku bo ją trzymałam bez pieluszki a ona na to "moze być", pytam sie jej wreszcie czy to moze być od jajka bo zjadłam ona na to - zgdanijcie co powiedizłą "moze być"!!!!!!!!! Myślałam że mnie szklag trafi. Już sie nie zapytałam czyt omoze być AZS bo jak bym czwrty raz usłszała ze MOZE BYĆ to bym ją ugryzła.

kiedyś jakiś kabaret, nie pamietam jaki, miał taki skecz, ja na niego mówię "świnka nie" i własnie cały dowcip polegał na tym, że pacjent mowił co go boli, co mu się wydaje, itp, a lekarz po prostu powtarzał po nim

my mamy taką starszą, chociaż przyznam dobrze zakonserwowaną lekarkę, leczyła jeszcze mojego męża ;) no i generalnie jestem zadowolona

no własnie ona też leczyła mojego męża więc wydawało nam się że bedzie ok ale teraz jednak trzena wszedzie chodzic prywatnie bo na jak idziesz państwowo t oniestey każdy cię zlewa

dobre głuszek - chociaż trochę rozumiem tą lekarkę - bo do czasu jak się nie zrobi testów - to wysypka moze o wszystkim świadczyć - dlatego większość lekarzy jak zobaczy wysypkę to histrycznie zmienia mleko - bo to m oze być skaza. :p

Gosiek, utwierdzasz mnie w przekonaniu, że nasza jest super-najpierw przy wysypce kazała odstawić wszystkie kosmetyki, Zosia miała byc kąpana w nadmanganianie potasu i na tym koniec, po zejsciu wysypki miałam smarować ją ciekłą parafiną. Niestety wysypka się utrzymywała, niby nie pojawiało się nic nowego, ale ta "stara" ciągle się utrzymywała-wtedy przepisała jakieś mazidło na zmówienie. I jak reką odjął-do tej pory nic. Pytałam ją wtedy też o to, czy Zosia może być uczulona na białko krowie, a on powiedziała, żeby nic narazie nie przesądzać, bo najwygodniej przejść na dietę eliminacyjną, a to może nie być konieczne no i miała rację:)

reklama
Do góry