reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
Dziś doszłam do wniosku, że z moją obsesją na tle kupek, powinnam otrzymać patent kałboya ;D ;D ;D

heheh Abryz bo się zsikam hihihi :laugh: :laugh: :laugh:

WŁAŚNIE!!!! Kropecka mojej malej też wyszło cis takiego jak piszesz - takie czrwone placki p ojednej stronie twrzy - koło uszka z kropkami i jest to takie szorstkie w dotyku - marwie się czy to nie AZS albo skaza białkowa. Mój chłop mnie wqrwił bo powiedział że jestem hipochondryczka i wymyślam chory małej :mad: :mad:. Jeszcze się zastanawiam czy to nie od proszku z naszych ubrań bo troche nosiłam mała ostanio bez pieluchy na ramieniu i moze jak dotykała buźką to isę uczylił,nie? Bo w zgieciach łokci i kolanek nic nie ma więc moze to jednak nie żadna skaza a t oAZS to chyba by na całym ciele występowało, prawda? Moze t ofaktycznie tylko jakieś uczulenie?
Prosze mnie pocieszyć...........

Głuszek, pocieszam Cię :-)

Jakub ma krostki od śliny. Stale sobie wkłada łapki do buzi lub puszcza bąbelki :-)

Zosia też równo jedzie z bańkami, kciuk i wskazujący to nierozłączni przyjaciele dziąseł i języka. No i aż dziw bierze, jak można się tak zaślinić

reklama
Zosia miała takie uczulenie na Lovellę, że mimo przejscia na płatki mydlane,nie moglismy sie przez ponad miesiac wysypki pozbyc-minęła po jakimś mazidle. A teraz już piorę jej rzeczy z naszymi w normalnym proszku i strasznie sie cieszę, że nic jej nie jest. Bo po tych płatkach te ubranka tak szarzały o fee :-[

Do góry