reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

kurde - widze że Kubłowi tę nie bardzo ta alergia przechodzi mimo długiego karmienia cycem......
moze za wczesnie próbuje te zakazane produkty wprowadzać...
Dobra tez sobie przypomniałam o tym Tormentilu - a mozna stosowac jeśli jest przerwana ciagłość skóry???

reklama
Głuszek, nic nowego nie wprowadzam. To mnie skusiła delicja. Kubeł jeszcze dziewiczy w produktach mlecznych i czekoladowych.

Tormentiolu chyba się nie stosuje na głębokie rany.

Dziewczyny mam pytanie bo dziwna akcje zlapal moj Ali...Wpierw opisze...pojawily mu sie jakies czerwone krostki podobne do potówek ale nie wiem czy to potówki bo jak byl malutki to mial ale tylko na buzi a teraz ma raczej na dekolcie, ramionkach, i przedramionach...moze ze 2 na policzku, pozatym caly czas dziwnie charzka tak jakby cos mu w gardle utkwilo:confused: Niby jak zapomni to tego nie robi ale ogólnie czesto i dzwnie te objawy sie zbiegly w czasie no i jeszcze to ze nie chce jesc mleka z kasza od momentu jak mu zmienilam na bebilon 3 czyli od piatku jakos to wszystko sie zaczelo. Poprzednio jadl bebilonu 2 240 rano z kasza i 240 wieczorem a teraz jest walka i zjada z polowe tego:confused: o co chodzi jak przechodzilismy z 1 na 2 nie bylo zadnego problemu wiec nie rozumiem tego i czy to wogóle jest zwiazane z tym mlekiem ehhh...czy któras z was ma problemy badz miala ze zmiana tego mleka:confused:

Angie, Jakub też ma potówki na dekolcie i ramionkach. Poza tym moja koleżanka mówiła, że jak zmieniła mleko na 3, to mały zwymiotował. Mówiła też, że ono jest takie bardziej śliskie jak mączka ziemniaczana. Ale u nich to się zbiegło z zapaleniem gardła :-(

a Weronika chyba ma trzydniówkę :-( od soboty wieczór gorączkuje - wczoraj o 14 to miała 39 :baffled: teraz niby śpi, ale popłakuje cały czas, rzuca się - nasze łóżko jest dla niej za małe :no:

reklama
Do góry