reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

choroby dzieciaczków :(

to jak sie ma 1b to jest zle? bo ja juz nie wiem....albo1bb...
A my tez cos kaszlemy....i wiecie co dalam jej sama panadol i calcium i eurespal tak jak kiedys kazal lekarz dawkowanie to samo bo waga bez zmian....myslicie ze zle zrobilam?bo wsumie przechodzi...jak bylam z nia na szczepieniu to juz kaszlala i lekarz pow ze to po pierwsze przez to ze wszystko wklada do buzi i cos sie jej tam porobilo a po drugie ze z zabkowania bo zabkowanie powoduje ze czesciej dziecko sie np przeziebia i ze sie tak slini bo co chwilke sie zakrztusza....ale ma lekko czerwone....goraczki nie ma 36.6 i jest bardziej zywa niz zawsze:)
co sadzicie?

reklama
Dziewczyny!!!
ratujcie!!!
poszlam na forum gazety i tam pisano o eurespalu wlasnie! i zobaczcie co wyczytalam!!! jestem przerazona!!! nigdy wiecej tego malej nie dam mimo iz nic jej nie bylo...tak bardzos ie wystraszylam!!!!!jak kaszel calkowicie nie zejdzie to w poniedzialek ide do lekarza...chyba ze macie jakies jeszcze pomysly co ozna podac?jutro odstawiam tez panadol....wsumie juz prawie nie kaszle ale tyle strachus ie najadlam....

Forum Pediatryczne - eurespal???

Lilith - na ten temat juz chyba kropecka coś pisała ( nie jestem pewna czy to ona)
współczuję chorym bobaskom i gratuluję zdrowiejącym

a ja skrobne coś o Ani :-(

Byłam z Anią u ortopedy i okazało się, zę ma poważny problem z kolanami - w stawach rzepkowych i chrząstce stawowej ma cechy chondropatii. Dostała leki i kontrola za 6 tygodni. Lekarz stwierdił, ze takie kolana jak ona ma to może miec osoba w wieku 50 - 60 lat. ZAłamka totalna. Ma zakaz noszenia ciężarów ( w tym MIrka)

Gosiek straszne!
no i wlasnie da sie cos z tym zrobic?

Co do syropku to kurcze ja mialam takie zaleglosci i bardzo przepraszama le nie wiem kto pisal....ale moglybyscie cos poradzic???

reklama
Ania biudulka - zapytam moja mamę - moze zna kogoś do polecenia we Wrocławiu.

Co do Tormentiolu - to ja uzywam i jest super!!! Lekarzmi powiedział zebym się go nie bała ob jets tam bardzo mało kwasu borowego a maści w znikomy sposób przenikają do krwiobiegu. Zreszta małą ma takie pieluszkowe zapalenie skóry że ani Sudokrem , Linomag, Bepanthen - nic nie pomagało!!! Dopeiro Tormetion razem z Clotimazolum pomogły - choc dziś znowu ma pupkę czerwoną.

Do góry