reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

choroby dzieciaczków :(

Jeszcze może się utrzymywać, niestety. Ja już dość długo trzymam dietę, a od czasu do czasu Jakub ma objawy skazy.
Ostatnio po tabletkach ze skrzypu, które biorę na wypadające włosy (okazało się, że w składzie jest laktoza). Fenistil też może powodować wysypkę. A mali skazowcy - ze względu na skład - chyba też nie powinni dostawać lakcidu (serwatka, laktoza).

reklama
Marysia sliczna :-)nie widzę wysypki :eek:
Gluszek wiem co czujesz, moja też co jakiś czas ma krewke w kupce, chociaz ja nic takiego nie jem.
Ja małej daję lacidofil - nie ma serwatki i laktozy.
Maxin paznokcie obcinam we śnie :tak:

Jakub też dziś miał krew w kupie. Łapię się na tym, że jak go rozwijam do przebrania, to robi mi się z nerwów słabo. Jeszcze trochę i się wykończę.
Gunia, też daję lacidofil.

ja mam abryz czasem w nocy taki koszmar - otwieram pieluche a tam.... lepiej nie pisać żeby nie wywoływac wilka z lasu . Mamy niezłego schiza....
A ja jak odstawiłąm trilac do mała lepiej sra. Kurde niech ten pediatra juz wraca!!!!
A mała dziś poszła spać na popołudniowa drzemkę o 17.45 i śpi do tej pory o 20. 00 ja nakarmiłam co przypłaciłam pół godzinnym wrzaskiem bo sobie nie mogła chwycić cycka - a raczej mamusia nie umiała jej przystawić (bo kurde ciemno było) - już normalnie miałam karetke wzywać bo jej w ogóle nie mogłam uspokoic - tak wrzeszczał - wreszcie złapałą tego cycka i jadła z pół godizny - kurcze wykończe sie przy niej, wrzodów jakiś nabawie. I dlaej śpi. Pewnie wstanie o 6 rano!!!!!!!! a nie o 9 jak zwykle :(

głuszek - u mnie to standard :-(- MIrek codziennie wataje o 6 rano - nawet sobote i niedzielę - litości nie ma dla mnie to moje kochane dziecko :-(
abryz -a jak wygląda ta krew ? dużo tam jej jest?

reklama
Do góry