reklama
blond
mama dwoch urwiskow
dla tomeczka duzo zdrowka
Dziekujemy wszystkim ciotkom za slowa otuchy))
Bylismy wczoraj u lekarza i Tomus juz zdrow!! Tyle tylko, ze ja mam przeszlam na jalowa diete, bez mleka, jaj, etc. No, ale coz, cycusia przeciez mu nie zabiore... ;D
Ufff, ciezko bylo... :
Bylismy wczoraj u lekarza i Tomus juz zdrow!! Tyle tylko, ze ja mam przeszlam na jalowa diete, bez mleka, jaj, etc. No, ale coz, cycusia przeciez mu nie zabiore... ;D
Ufff, ciezko bylo... :
Kachna321bum
Fanka BB :)
Karola a jak z tą ospą?? Myślisz że Igusia się zarazi?? Piotrka bratanek na święta przyjechał do nas z resztką krop, więc już nie zarażał, ale okazało się, że jego siostrzyczka, która też u nas była dostała krop tydzień po wyjeździe. Podobno jak się karmi piersią to się dziecię nie zarazi, z drugiej strony to taki maluch bardzo łagodnie przechodz, 2 kropy na krzyż i tyle. Może i lepiej jakby miał to z głowy??
basiii
Mój Hubik ma katarek gdzies tam głeboko i za nic gruszką nie wyciągne i troche kaszle ale temperatury nie ma nie wiem czy isc z nim do lekarza w czwartek bo sie boje ze wezmą go do poradni dlka dzieci chorych i dopiero sie rozchoruje
Puki co spi dobrze i je tez..moze przejdzie do czwartku Co myslicie?
Puki co spi dobrze i je tez..moze przejdzie do czwartku Co myslicie?
reklama
Kachna321bum
Wpuść kropelkę soli fijologicznej na parę minut przed czyszczeniem noska, to będzie lepiej wychodzić takie troszkę rozwodnione. a jak ma kaszel to lepiej posłuchać, chiba
Podziel się: