reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chore dziecko

basiii pisze:
Mój Hubik ma katarek gdzies tam głeboko i za nic gruszką nie wyciągne i troche kaszle ale temperatury nie ma nie wiem czy isc z nim do lekarza w czwartek bo sie boje ze wezmą go do poradni dlka dzieci chorych i dopiero sie rozchoruje
Puki co spi dobrze i je tez..moze przejdzie do czwartku Co myslicie?

Basii kup sobien aspirator Frida i wtedy sprawdzisz czy ma katarek czy glutki, a co do kaszlu to jak się zdarza 2 razy na dzień to moze sobie oczyszczac drogi oddechowe ;)

reklama
No i się stało. Iga zaospiona :( Na szczęście nie za dużo tych krost. Przynajmniej będzie z głowy. Tylko poniedzialkowe szczepienie szlag trafi.

basiii pisze:
Mój Hubik ma katarek gdzies tam głeboko i za nic gruszką nie wyciągne i troche kaszle ale temperatury nie ma nie wiem czy isc z nim do lekarza w czwartek bo sie boje ze wezmą go do poradni dlka dzieci chorych i dopiero sie rozchoruje
Puki co spi dobrze i je tez..moze przejdzie do czwartku Co  myslicie?

Basi lepiej idz do lekarza moja Oliweczka tez miała tak głeboko katar i siadło jej na okrzelach i 10 dni w spzitalu. Jest tez sposób abyś wzieła dziecko na ręcę i klepała po pleckach i zwymiotuje to. To jest nie zawdny sposób Pani doktor mi powiedziałą.

Ale Łoś ze mnie:-) JUż POprawiam Karola.
MOja Oliwka jest Oliwka a teściu na Nią mówi Łoliwka hahah

ewa może to dziwne, ale mi przykro nie jest. DZisiaj nawet moja babcia powiedziała, że zaczęły się już u małej choroby. Ale ja uważam, że ospa to troszkę inaczej niż oskrzela czy angina. Nie przeziąbiła się, tylko ma to szczęście miec starszego brata ;D . No i chyba źle tego nie przechodzi bo krost chyba z 15 na całym ciele - więc nie jest źle. No i w przedszkolu bedzie miała już spokój (a my z nią ;D ).

reklama
Do góry