reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chore dziecko

Może i jakieś dyżury były, ale pediatry nie było żadnego, a do stomatologa wolałam jej nie ciągnąć. A dzisiaj, poza tym,ze kropki na buzi i czole są nowe (mleko z zamrażarki :mad: plus w cholernych moich ulubionych misiach Haribo jest zelatyna wołowa :mad:), Marysi zrobił się na szyjce z lewej strony guz. Wygląda na powiększony węzeł chłonny chyba, ale dlaczego ??? Nie mam siły :(.

reklama
Oliwce katarek poszedł na oskrzela kucze dlaczego spotakało to moją Oliweczke. Tak bym chcaiłą aby wszytsko to co Ona przhodzi złego przeszło na mnie:(

szczęściara z taką mocą od lutowych cioć z babyboom choróbsko Oliwki pójdzie precz!!! z całego serca trzymamy kciuki za uśmiechnięta Oliwkę :D

Szczęściara - Oliweczka na pewno już niedługo będzie się tuliła w domku do ciebie a ty musisz teraz być wypoczęta i w miarę pogodna - bo nastrój mamusi udziela się dziecku i masz jeść bo nie bedziesz miała siły małej na rączkach dydolić :-* :-* :-*

Szczęściara20 bardzo Ci współczuje, biedne maleństwo, wszystko będzie dobrze Oliwka niedługo wróci do domu i będziecie się przytulać

reklama
Juz jutro ade do szpitala w końcu!!!!!!!!!!! Bedą malutka tulić cały dzień:) a po dzisiejszej wizycie Oliwka już jest zdrowa no ale musi zostac przynajmniej 5 dni nie wiem czem tak jest. No ale jak ma to Jej pomóc to bede z NIa te 5 dni:)

Do góry