reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chore dziecko

Może i jakieś dyżury były, ale pediatry nie było żadnego, a do stomatologa wolałam jej nie ciągnąć. A dzisiaj, poza tym,ze kropki na buzi i czole są nowe (mleko z zamrażarki :mad: plus w cholernych moich ulubionych misiach Haribo jest zelatyna wołowa :mad:), Marysi zrobił się na szyjce z lewej strony guz. Wygląda na powiększony węzeł chłonny chyba, ale dlaczego ??? Nie mam siły :(.

reklama
Oliwce katarek poszedł na oskrzela kucze dlaczego spotakało to moją Oliweczke. Tak bym chcaiłą aby wszytsko to co Ona przhodzi złego przeszło na mnie:(

szczęściara z taką mocą od lutowych cioć z babyboom choróbsko Oliwki pójdzie precz!!! z całego serca trzymamy kciuki za uśmiechnięta Oliwkę :D

Szczęściara - Oliweczka na pewno już niedługo będzie się tuliła w domku do ciebie a ty musisz teraz być wypoczęta i w miarę pogodna - bo nastrój mamusi udziela się dziecku i masz jeść bo nie bedziesz miała siły małej na rączkach dydolić :-* :-* :-*

Szczęściara20 bardzo Ci współczuje, biedne maleństwo, wszystko będzie dobrze Oliwka niedługo wróci do domu i będziecie się przytulać

reklama
Juz jutro ade do szpitala w końcu!!!!!!!!!!! Bedą malutka tulić cały dzień:) a po dzisiejszej wizycie Oliwka już jest zdrowa no ale musi zostac przynajmniej 5 dni nie wiem czem tak jest. No ale jak ma to Jej pomóc to bede z NIa te 5 dni:)

Do góry