reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chodzenie na basen z niemowlakiem?

MM81 - ja też chodzę na Potocką, jest super! my chodzimy na zajęcia w sobotę na 08:00 rano. W tą sobotę co była też pierwszy raz nurkowała mała.
Mam takie odczucie że starsze dzieci gorzej czsami reagują, częściej płaczą....my chodzimy odkąd mała skończyła 3 mce. Bardzo jestem zadowolona:-)

reklama
Daruuunia3 tu jest link do szkoly plywania oferujacej zajecia dla niemowlat w Krakowie. niemowleta

Pabla my chodzimy w srody na basen. W piatek bylysmy odrobic zalegle zajecia i Ania nurkowala po raz drugi.Niestety nie spodobalo sie jej i rozplakala sie :-(. Za to az rechotala ze smiechu jak widziala mnie wynurzajaca sie spod wody jak krztusilam sie woda :baffled:

MM81- Lenka nurkowała teraz pierwszy raz i było spoko...a w ta sobote nurkujemy razem - juz nam to zapowiedzieli:baffled: ja nie znosze zanurzac sie pod wode:no:

Świetny pomysł z tym basenem. Mogę tylko pozazdrościć. U nas infekcja:baffled:
Z tego co wiem, to najlepiej, żeby woda była ozonowana a nie chlorowana. Daj znać, jak zaczniecie

witam :)ja tez chcialam chodzic na basen z moim skarbem .Ma juz 8 miesiecy a ja dalej sie nie moge wybrac:)a slyszalam ze to super sprawa:)mam pytanie czy moze wiecie gdzie w krakowie jest basen przystosowany dla takich maluszków?czy ,,park wodny"ma taki basen?pozdrawiam

cześć, ja tam z moim szkrabem zaczęłam chodzić na basen na specjalne takie zajecia jak miał 4 miesiące, hehehe teraz ma 1,5 roku i plywa lepiej ode mnie lobuz :) ale pamiętam ze przychodzilo na takie zajecia pewne małżeństwo, dziecko mialo z 6 miesiecy i strasznie nie chcialo pływać, widac ze przezywalo okropny stres a rodzice za wszelka cene „wpychali: je do wody-bardzo to było wszystko wymuszone, i ten placz tego bachorka na caly basen się niusł i straszyl inne dzieci

reklama
Czesc mamusie my z kubusiem jeszcze nie bylismy na basenie ale niedługo sie wybieramy moze znacie jakis fajny basen w łodzi lub okolicy ... Piszcie na moje gg 12977064 lub odpiszcie tutaj pozdrawiam

Załączniki

• Zdjęcie307.jpg
    Zdjęcie307.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 63
Do góry