reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka ....?

a co do plci i ciuszkow przeciez nie ma tylko rozowych albo niebieskich, mozna zolte zielone biale kolorowe i przeciez dziewczynka niebieskie zalozy bo chlopak rozowego nie bardzo

Dokladnie, my kupilismy na razie jedno ubranko, takiego koloru,ze jakby jednak okazala sie dziewczynka to tez mozna jej to zalozyc:tak:

reklama
Ja nie znam płci mojego dzidziusia , ale będę chciała ją poznać jeszcze przed narodzinami. Jeśli drugi dzidzius będzie tak wstydliwy jak Zuzka , to długo mi przyjdzie na to czekać. Na każdym USG Zuza tak się ustawiała żeby tylko nie pokazać co ma między nóżkami.:-)

Fajnie byłoby gdyby drugi był chłopczyk , ale będę równie szczęśliwa jak będzie druga dziewczynka. Najważniejsze żeby maluch był zdrowy , a płeć to sprawa drugorzędna

Witam, u nas, na wrzesniu, jak na razie prawie same chlopaki beda, fajnie by bylo jakby u Was byly same dziewuszki, nasze chlopaki mieliby sie za kim uganiac:tak::-D

hihi, u nas na lipcu 2005 też się wydawało że będą same chłopaki, a jak policzyłyśmy po porodzie to było po równo. Chłopaki chyba łatwiej się ujawniają ;-)

Dziewczyny, a które z Was nie chcą znać płci aż do porodu? Bo mnie to strasznie ciekawi co tam siedzi w brzuszku, nie dałabym rady wytrzymać, ale mam trochę obaw że lekarz się pomyli ;-)

Gazelaczku u nas na wątku lutowym były dwa takie przypadki, pomyłka z dziewczynki na chłopca i na odwrót. Ale się mamusie zdziwiły.

Gazelaczku u nas na wątku lutowym były dwa takie przypadki, pomyłka z dziewczynki na chłopca i na odwrót. Ale się mamusie zdziwiły.

Hahahah, ale numer :) Ale wiecie co, ja jakbym miała już wiedzieć to tak na pewno ;-) Na szczęście mój lekarz to niezły spec od usg i mam nadzieję, że wywróży wszystko dobrze!!!!

hmmm...
Ja nie jem słodkiego - wcale nie mam ochoty, ochota na kwaśne jest ciągle...;-)
USG niby wskazuje chłopca, ale potwierdzi to kolejne USG..:-p
Wg tabelki (wiek matki i miesiac poczęcia) - wychodzi mi chłopiec...:tak:
No i zapłodnienie z tego co Pani doktor mi powiedziała nastąpiło później, więc też niby wskazywałoby na chłopca, bo z tego co czytałam plemniki po jajeczkowaniu wskazuja na płeć męską...
Czy mogę myśleć i spodziewć się słodkiego przystojniaka..:confused: :-)

reklama
m_j - a co czujesz, bo ja też niby mam mieć chłopca, ale to nie jest w 100% pewne, ale ja czuję chłopca od początku. Poza tym całą ciążę dobrze się czuję i chyba lepiej na twarzy wyglądam, dużo osób mówi, że ciąża mi służy.
Mam porównanie wśród koleżanek i te z dziewczynkami miały mniej widoczne brzuchy, a u mnie brzuch od dawna widać. Ale poczekamy, zobaczymy co ma być to będzie. Byle zdrowe!!!!!!

Do góry