reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Wrocilam i widzialam..........................siusiaczka ;D
chlopczyk jak sie patrzy i lekarz nie mial zadnych watpliwosci, z profilu i z przodu :D
bede sie mogla teraz nastawiac psychicznie na dwoch facetow w domu ;) :laugh:
kurcze, fajnie tak juz znac plec dzidziusia :D

reklama
Agataje wielkie gratulacje

To super fajnie wiedzieć co się nosi w brzuszku

Może będziemy dopisywać płeć do naszych terminów, co ty na to Rusałko

GRATULACJE DLA AGATKI PANA HAN SOLO I MAŁEGO FACETA!!!!

Agatko, w którym tygodniu licząc od pierwszego dnia @ jesteś??

Ale się cieszę.

dzieki za gratulacje ;D ;D ;D
ale sie ciesze tak w ogole :laugh: :laugh: :laugh:
a wg usg to jestem w ciazy 16tyg i 3 dni :D
a tego siusiaczka bylo calkiem dobrze widac ;D

Wielkie gratulacje Agatatje!!!

Fajnie, że już wiesz! Ja może cos się dowiem w poniedziałek.

I równie wielkie gratulacje dla szczęśliwego tatusia!!

Agatko najszczersze gratulacje !!!!!
A jakie miałaś USG 3 D czy normalne?
Pytam się bo 21-12 mam USG 4D i mam wielką nadzieję,że coś zobaczymy ...

ja mialam calkiem normalne, ale ja tam tez siusiaczka widzialam :laugh:
od frontu i z profilu ;D
maly sie slicznie wystawil i grzecznie nozki rozstawial :laugh:

a fotka z usg jest sliczna, tak fajnie policzki i powieki widac i glowka ma juz taki "dorosly" ksztalt :laugh:

Olu, a jak znalazlas lekarza z tym usg 4D?
ja bym sobie raz chciala dzidzie tak zobaczyc, ale nie wiem jak znalesc lekarza z takim sprzetem...

Agatko ja od mej przeprowadzki do Elblaga zaczęłam do niego chodzić ...facet ma naprawdę superowski..najnowszy sprzęt dotychczas miał 3 D ale kupił nowszy model 4 D..miał również otworzyć klinikę prywarną- rodzenie w ramach NFZ tylko 100 zł za rodzinny poród, lecz w Elblągu jest tylko 5 anastezjologów i nie może skompletować kadry. Ale mnie pocieszyłaś..moża naprawdę Maluszek zrobi nam prezencik gwiazdkowy i pokaże swoja płęć...oj jakbym chciała.
A długo Ci robił badanie? Jak duży jest Twój "Mężczyzna"? :)

reklama
Jejku dziewczyny, nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze juz znam plec ;D :laugh: ;D :laugh: ;D :D
poprostu nigdy sie jeszcze nie wzruszylam na widok siusiaczka ;) :p
taki tyci, malusi, ale najladniejszy na swiecie ;D :p ;D

to jest zupelnie inaczej jak sie wie jak sie zwracac do malucha, tak nagle nabiera osobowosci :D

Olu, maly sie tak ustawil, ze wlasciwie pierwsze co bylo widac to plec, nawet nie zdarzylam dobrze usiasc na fotelu,a tu lekarz mowi:
Prosze, niech pani zobaczy, mamy chlopczyka, widzi pani?Tu jest siusiak ;D
a teraz z boku, tu tez widac, widzi pani?

Do góry