reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Ja ostatnio powiedziałam znajomej, że liczę na to, że będzie chłopiec. A ta mi odpowiedziała, że jej babcia, która jest znana z różnych ludowych mądrości(cokolwiek to oznacza ::)) twierdzi, że jak się chce konkretną płeć dziecka to można sobie wmówić... ;Dtylko trzeba bardzo mocno sobie wmawiać ;) Gdybym była ciut głupsza to bym może uwierzyła w te mądrości babcine ;)

reklama
Asiu cieżko narazie okreslic płec- i są male prawdopodobienstwa "strzelenia" trafnie..Mój gin mówi- na tyle procent bedzie to..na tyle tamto..ale to nalezy narazie na tym etapie ciaży -uwazam- traktować z przymruzeniem oka, bowiem np mojej kolezance sie pomylił:/(chyba:)..bo w 18 tyg powiedział jej, że bedzie miała chlopca na 70% , a będac u innego na bad prenatalnych po 21 tyg ciazy-gin poiwedziała, ze to jak "byk" widac, ze to dziewczynka:)- wiec ..lepiej chyba nie wiedziec, niz tak wiedziec:)

A U NAS:)- ZACZYNAMY 4 MIESIAC:) ii TRYMESTR:)! YOOPI!:):)

ja dzisiaj ide do gina i bedziemy sie doszukiwac oznak plci :D
poprzednio mowil mi, ze moze bedzie juz wiadomo przy tej wizycie wiec nie moge sie doczekac, nawet jesli to na iles procent tylko hehe ;)
grunt to zobaczyc swoja dzidzie :laugh: :laugh: :laugh:
jestem bardzo ciekawa ile przez ten miesiac urosla!

Agatkoa powodzenie na badanku i oby Maluch pokazał Ci co ma międzu nóżkami hihihii odezwij się szybciutko po badanku ...

Ja też wybieram się dzisiaj do lekarza, miało być 14 grudnia, ale jestem jakoś zniecierpliwiona i do środy nie wytrzymam. Zwlaszcza po tych ostatnich stresach z twardym brzuszkiem. Mam nadzieję, że będzie w porząsiu.

Agatatje, Ell- powodzenia- wracajcie szybciutko i mówcie co i jak:)..umieram z niecierpliwości...Ja na swoje badanie musze czekać do środy.

reklama
Do góry