witam ja jak byłam z moim syniem w ciąży to byłam strasznie brzydka ta twarzy wszyscy mi mówili ze bede miała córkę bo zabiera podobno urodę matki a urodził sie śliczny synek tak ze do końca to nie wiadomo czy wygląd ma jakieś znaczenie co do płci dziecka pozdrawiam
reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Ja dopóki nie wiedziałam byłam świecie przekonana że będziemy mieć syna :-) nie mniej jednak intuicja mnie zawiodła ;-):-). Na USG "wyszło" ze dziewczynka i tak też było :-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Ja nie chciałam znać płci przed urodzeniem i mój lekarz uszanował tę decyzję - zawsze bardzo się pilnował, żeby czegoś nie chlapnąć Ale od początku czułam, że to będzie chłopiec...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja tez jak Stokrotka czulam ze to chlopak...i bardzo ,bardzoo chcialam synka...Ale po jakis 3-4 miesiacach zapragnelam strasznie corki...nie wiem co mi odbilo ale chcialam ja bardzo...Do 7 miesiaca nie wiedzielismy co bedzie..az w koncu ukazala sie mala "buleczka"
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja chciałam mieć baaardzo dziewczynke ale chyba od poczatku podświadomie czułam ze bedzie chłopiec nawet moje ulubione kolory mi sie zmieniły :-)
Ja chcialam chlopca i wlasciwie jakos podswiadomie bylam tez pewna, ze bedzie chlopak. Nawet jak zima bylam w Polsce jeszcze bedac w ciazy (3 miesiac) to zakupilam takiego wybitnie chlopiecego krokodyla jako lozeczkowego przytulacza;-) No i mamy Julka. Bylabym chyba w niezlym szoku gdyby Julek okazal sie byc dziewczynka;-)
A JA TAK BARDZO PRAGNĘŁAM CÓRECZKI, ZE ZBZIKOWAŁAM I TAK JAK PODCZYTALAM CO ROBC BY "WYSZŁA" TO TAK TEZ TROSZECZKE......JAK TYLKO ZASZLAM W CIĄŻĘ BODAJŻE 2-3 M-ĄC KUPIŁAM RÓZOWE SPODENKI..PLEC POZNALISMY JAK BYŁAM W 4-TYM MIESIACU- I JAK LEKARZ PYTAŁ NAS - NA KOGO STAWIAMY - ZGODNIE -CÓRKA
A W CIĄŻY WYGLAAŁAM - TAK JAK TERAZ - NORMALNE - AWET LEPIEJ , BOCZUPRYNA MI BUJNĘŁA - I WSZYSCY!!!!!!!!!(DO DZIS IM TO WYPOMINAMSTAWIALI SYN SYN SYN! I BYM NIE BYA TAK PEWN TEJ CÓRECZKI---WIEC INTUICJA I MOJE PRAGNIENIE WYGRAŁO- MAM SWOJA RÓŻOWA CÓRECZKĘ
TERAZ PRAGNĘ SYNKA-OSTATNIO -O IMIENIU- JAKUB I BEDZIEMY KOMBINOWAC BY SIE "WSTRZELIĆ"
A W CIĄŻY WYGLAAŁAM - TAK JAK TERAZ - NORMALNE - AWET LEPIEJ , BOCZUPRYNA MI BUJNĘŁA - I WSZYSCY!!!!!!!!!(DO DZIS IM TO WYPOMINAMSTAWIALI SYN SYN SYN! I BYM NIE BYA TAK PEWN TEJ CÓRECZKI---WIEC INTUICJA I MOJE PRAGNIENIE WYGRAŁO- MAM SWOJA RÓŻOWA CÓRECZKĘ
TERAZ PRAGNĘ SYNKA-OSTATNIO -O IMIENIU- JAKUB I BEDZIEMY KOMBINOWAC BY SIE "WSTRZELIĆ"
reklama