reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

reklama
Sumka :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D

A ja właśnie pakuję ciuszki, z których Martusia już wyrosła, bo dziś jedziemy do mojej mamy, to wywiozę bo nie mamy gdzie tego trzymać. I stwierdzam, że chyba chcę drugą dziewczynkę :-) bo z tych ciuszków może 5% dałoby się wykorzystać dla chłopca :tak: a takie fajne te ciuszki, chętnie bym w nie poubierała jeszcze jedną małą dziewczynkę :-D:-D:-D

Hihihihi :-) bardzo chętnie :-) ale dopiero, jak uda nam się dostać kredyt na mieszkanie i je kupić- a to może za rok, a może i dłużej- oby nie. A wtedy to ja już nie odpuszczę mojemu Sylwusiowi :-D dzidzia będzie na pewno! On zresztą też chce, coraz częściej przebąkuje, że Martusi by się rodzeństwo przydało :-) No chyba, że wpadeczka mała się zdarzy... ;-)

Sumka!!! :):):):):)
A ja chyba chciałabym Basie, ale w sumie z takich powodów jak u Kasi i Sumki razem wziętych trochę obstawiam Krzysia...

a ja nie wiem co bym chciała:-D fajnie było by mieć chłopca do pary, ale z drugiej strony 2 dziewczynka praktyczniejsza, bo i ciuszki po Izuni i razem w pokoju by były................
podsumowując jest mi wszystko jedno byleby zdrowe:-):-):-)

zresztą z Izą było tak samo było nam obojętne czy synek czy córka, teściowa bardzo chciała wnusię, bo sama miała 2 synów , więc teraz jest w 7 niebie, a Iza rozpieszczana przez babcię na maxa;-):tak::-)

reklama
A Karol jest typowo dziadkowy - potrafi na bezczelnego odepchnąć babcię ręką i lecieć do dziadka jak go zobaczy na horyzoncie :) (tak zrobił mojej mamie jak przyjechaliśmy z wyjazdu do teściów ) Zreszta obu dziadków zdecydowanie preferuje w stosunku do babć :)
Chyba wychodzi na to że drugą muszę dziewczynke - ze względu na babcie, bo mi to chyba wszytsko jedno...

Do góry