reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Olu, przy stanardowym badaniu USG mozna juz wykryc płec dziecka w 17 tyg. przy 3D nawet duzo wczesniej...o ile oko lekarza jet w miare sprawne ;)...
Mi sie sniło ze bede miala dziewczynke i bylam gotowa sie zakladac z moim partnerem o to...przeciez instynkt macierzyńmski mnie nie myli:))
i okazało sie, przy kolejnym USG ze to chopak jak dąb:))
Poniewaz jest to nasze pierwsze dziecko nie miala dla nas znaczenia plec..oby było zdrowe:)
A smaka mam na kwaśne i słone potrawy:)...choc zaczynam sklaniac sie i do słodkości...->ponownie, bo zawsze je lubiłam:))
Pozdawiam wszystkie brzuchatki

reklama
Oliwierku ja tez sie tak cieszyłam no i lezalam w poniedzialek 50 min na połwkowym i zdrowiutki ale nóżki zacisnął/zacisnęła:)))))) I ide za dwa tygodnie bo umieram z ciekawości:)))))) Ale Tobie oczywiście powodzenia życzę!!!!!!!!

Oliwierek pokaż mamusi siusiaczka!!!!!!!!!!!!! i to już
No chyba że jesteś dziewczynką, to przepraszam.
Ciotki sa niecierpliwe i chcą wszystkich poznać ;D ;D

Oliwierku - jak tam po badaniach?? Wszystko ok? I wiesz już, czy masz lokatora czy lokatorkę? Melduj się szybko, bo aż mnie skręca z niecierpliwości i ciekawości :)

Ja tez czekam i czekam na te wiadomosc :) Oliwierku prosimy ;D Zobaczymy kto ten boj u czerwcoweczek wygra: chlopcy czy dziewczynki ;)

reklama
wlaczam babyboom, widze, ze cos sie dzieje w tym temacie, mysle, Oliwierek juz powiedzial.......a tu nic!
Oliwierku!!!!

Do góry