reklama
Tinulka
Moderator
Jeśli jest to zdjęcie (nie wiem jak to fachowo nazwać) ale powiedzmy że od "dołu" bo ja widzę ( a może wydaję mi się że widzę)na tym zdjęciu kość udowe i kości miednicy to ja bym stawiała na chłopca, bo coś tam między nóżkami wystaje i to dość mocno.Hej jak obstawianie chłopiec czy dziewczynka jeden lekarz mówi że ewidentnie chłopiec a drugi stwierdził że dziewczynka bo pęcherz moczowy jest bardziej po lewej stronie a nie na środku
Zobacz załącznik 1647964
Ale tak naprawdę dla mnie zdjęcia USG to czarna magia.
A z ciekawości który to tydzień ciąży?
Zdjęcie jest od dołu 17tcJeśli jest to zdjęcie (nie wiem jak to fachowo nazwać) ale powiedzmy że od "dołu" bo ja widzę ( a może wydaję mi się że widzę)na tym zdjęciu kość udowe i kości miednicy to ja bym stawiała na chłopca, bo coś tam między nóżkami wystaje i to dość mocno.
Ale tak naprawdę dla mnie zdjęcia USG to czarna magia.
A z ciekawości który to tydzień ciąży?
olka11135
Fanka BB :)
Hej jak obstawianie chłopiec czy dziewczynka jeden lekarz mówi że ewidentnie chłopiec a drugi stwierdził że dziewczynka bo pęcherz moczowy jest bardziej po lewej stronie a nie na środku
Zobacz załącznik 1647964
Chłopiec
Tinulka
Moderator
Czyli dobrze widziałam co przedstawia zdjęcie.Zdjęcie jest od dołu 17tc
Dla mnie tak czy inaczej to chłopiec.
Przed tobą USG drugiego trymestru więc tam lekarz określi dokładnego płeć dziecka.
Daj znać jak już będziesz miała pewność.
bleucoco
Jak dla mnie to wczesny chłopiec, za jakieś 2-3 tygodnie powinno już być widać siusiaka wyraźnieHej jak obstawianie chłopiec czy dziewczynka jeden lekarz mówi że ewidentnie chłopiec a drugi stwierdził że dziewczynka bo pęcherz moczowy jest bardziej po lewej stronie a nie na środku
Zobacz załącznik 1647964
hemoglobina
Moderator
Mam takie samo zdjęcie z 17tc i będzie chłopiec
niunia2324
Też obstawiam chłopca <3
reklama
G
guest-1721489270
Gość
Chłopiec