reklama
Tinulka
Moderator
Moja kuzynka na USG pierwszego trymestru dowiedziała, się że będzie miała córkę, na kolejnym USG z córki zrobił się syn.
Za każdym razem USG u tego samego lekarza z certyfikatem fmf.
Także skoro lekarz nie chce Ci powiedzieć to nie jest pewien
Poczekaj jeszcze trochę i będziesz mieć pewność.
Za każdym razem USG u tego samego lekarza z certyfikatem fmf.
Także skoro lekarz nie chce Ci powiedzieć to nie jest pewien
Poczekaj jeszcze trochę i będziesz mieć pewność.
Malinka2626
Fanka BB :)
Wygląda narazie na dziewczynkę. Ale wyrostek moze się podnieść jeszcze także musisz się uzbroić w cierpliwość. U mnie długo się nie chciało pokazać żeby było widać płeć.
Wygląda narazie na dziewczynkę. Ale wyrostek moze się podnieść jeszcze także musisz się uzbroić w cierpliwość. U mnie długo się nie chciało pokazać żeby było widać płeć.
Przeciez tu nawet wyrostka plciowego nie widac
bleucoco
Ten wyrostek jeszcze nie jest jasny, bo jest zakończony taką kuleczką, pomimo że jest równolegle do kręgosłupa Trzeba jeszcze trochę poczekaćHej jestem w 14 tyg ciąży jak dla mnie to dziewczynka , lekarz nie chcę powiedzieć . Może ktoś miał podobnie nie mogę się doczekać
Malinka2626
Oczywiscie że widać z przekroju. Będąc na USG genetycznym (pierwszym) miałam identyczną sytuację i doktor mi właśnie pokazała gdzie on jest w przekroju. Poza tym można zobaczyć w necie mnóstwo takich zdjęćPrzeciez tu nawet wyrostka plciowego nie widac
meksykanka11
Kuleczka, więc jak dla mnie chłopak. Mówię to jako mama czterech chłopaków.
Oczywiscie że widać z przekroju. Będąc na USG genetycznym (pierwszym) miałam identyczną sytuację i doktor mi właśnie pokazała gdzie on jest w przekroju. Poza tym można zobaczyć w necie mnóstwo takich zdjęć
Jedno usg i pare zdjec w necie nie robi z ciebie specjalistki.
Co do postu to moj blad. Ale dziecko jest lekko przekrecone na boku i uznalam, ze niekoniecznie musi to byc wyrostek, bo jakby tak pieknie bylo.go widac to lekarz by okreslil domniemana plec.
reklama
Malinka2626
Ja tam kuleczki nie widzę gdzie jestKuleczka, więc jak dla mnie chłopak. Mówię to jako mama czterech chłopaków.
Ale czy ja mówię że jestem specjalistka? Nigdzie tak nie napisałam tylko że miałam identyczne zdjęcie USG i lekarka powiedziała że wyrostek tak czy inaczej może się jeszcze podnieść ,że to nie jest pewne na 100%Jedno usg i pare zdjec w necie nie robi z ciebie specjalistki.
Co do postu to moj blad. Ale dziecko jest lekko przekrecone na boku i uznalam, ze niekoniecznie musi to byc wyrostek, bo jakby tak pieknie bylo.go widac to lekarz by okreslil domniemana plec.