Alexandra8911
Zaciekawiona BB
Dziękuję za informację ale pytanie w poście jest inne więc się go trzymajmy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z takiego zdjęcia możemy zobaczyc profil dzidziolka. Zdjecie narządów przeważnie jest to z pespektywy od dołu. Także cierpliwość, aż zechce pokazać co tam ma.Hej kobietki widać coś waszym zdaniem?
I już Ci określili płeć?A gdzie tu widzisz zdjęcie miejsca płciowe bo ja nie widzę żadnych poza miednicą która jest i u kobiet i u mężczyzn?
Zobacz załącznik 1537849
Dla porównania moje zdjęcie z dziś 11+5
Zobacz załącznik 1537851
I już Ci określili płeć?
Daj znać jak już się dowiesz jestem ciekawa. Czekałam na twoją ciążę odkąd byłam staraczkąNieee. Ja czekam na wyniki nifty więc lekarza w ogóle nie pytałam.
Ale jeżeli to faktycznie nub to według mnie chłopiec. Za tydzień się okaże
no u mnie (cytując klasyka yt) tak średnio bym powiedziała, średnio… Na prenatalnych niby wszystko ok, przepływy, wymiary, wszystko na swoim miejscu, NT 1,5 no cud, miód, malina, ale… Kość nosowa hypoplastyczna… Czekam na wyniki Pappy z krwi, wyniki w przyszłym tygodniu i tak samo USG już u mojego lekarza, więc zobaczymy po tygodniu co z tym noskiem. Dostałam też skierowanie do szpitala, bo mam wrastające łożysko w bliznę po CC…Daj znać jak już się dowiesz jestem ciekawa. Czekałam na twoją ciążę odkąd byłam staraczką
@pluto_nova , @Zazuu na wasze ciążę też czekałam jak u Was?