reklama
Monia182
Aktywna w BB
Witam, według mnie dziewczynka.Witam 30
Tydzień ciąży, co widzicie drogie Panie chłopca czy dziewczynkę?
reklama
Wydaje mi się, że wygląda to w ten sposób jak zaznaczyłam na zdjęciu niżej. Może są tutaj bardziej doświadczone mamy niż ja i się wypowiedzą. Jedną córkę mam, teraz fajnie by było mieć chłopca ☺
Witam, według
Witam 30
Tydzień ciąży, co widzicie drogie Panie chłopca czy dziewczynkę?
Ok, No zobaczymy co się urodzi za ok 8 tygodni. Zastanawia mnie ta ciemna kropka w kroku.Witam, według mnie dziewczynka.
Monia182
Aktywna w BB
Pokaże Ci jak wygląda zdjęcie mojego dzidziusia z tej perspektywy, mam mieć synaOk, No zobaczymy co się urodzi za ok 8 tygodni. Zastanawia mnie ta ciemna kropka w kroku.
Załączniki
Monia182
Aktywna w BB
Też mnie to zastanawia, może masz inne zdjęcie? Lekarz nic nie mówił?Ok, No zobaczymy co się urodzi za ok 8 tygodni. Zastanawia mnie ta ciemna kropka w kroku
Nie mam innego zdjęcia, lekarz stwierdził ze chłopiec. Ze ta cześć koło dupki to worek mosznowy. No ale ta kropka mnie zastanawia No i nie widzę wystającego penisa. Ważne żeby się urodziło zdrowe. Synek czy dziewczynka bez różnicy.Też mnie to zastanawia, może masz inne zdjęcie? Lekarz nic nie mówił?
A który to tydzień u Ciebie?Pokaże Ci jak wygląda zdjęcie mojego dzidziusia z tej perspektywy, mam mieć syna
Monia182
Aktywna w BB
Dokładnie i tego Ci życzę, żeby dzidzia była zdrowaNie mam innego zdjęcia, lekarz stwierdził ze chłopiec. Ze ta cześć koło dupki to worek mosznowy. No ale ta kropka mnie zastanawia No i nie widzę wystającego penisa. Ważne żeby się urodziło zdrowe. Synek czy dziewczynka bez różnicy.
Monia182
Aktywna w BB
Według miesiączki 23, a według USG 24A który to tydzień u Ciebie?
Dziękuje bardzo. U mnie już pełne 31 tygodni za mną. Już nie mogę się doczekać kiedy mojego bąbla zobacze.Dokładnie i tego Ci życzę, żeby dzidzia była zdrowa
reklama
Monia182
Aktywna w BB
To już niedługo też się nie mogę doczekać kiedy zobaczę swoje dzieciątko, mam nadzieję, że donoszę do końca, bo początek ciąży miałam pełen stresu i emocjiDziękuje bardzo. U mnie już pełne 31 tygodni za mną. Już nie mogę się doczekać kiedy mojego bąbla zobacze.